Izdota nošu grāmata «100 populārākās latviešu tautasdziesmas» (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sērijā «Populārākās latviešu dziesmas» izdots jau sestais izdevums «100 populārākās latviešu tautasdziesmas».

Kā jau vēsta pats grāmatas nosaukums, tad tajā apkopotas 100 visu laiku vispopulārāko latviešu tautasdziesmu notis un dziesmu teksti. Dziesmas atlasījusi un sagatavojusi Juta Bērziņa, kura strādājusi arī pie divu Maestro Raimonda Paula šajā sērijā izdoto dziesmu nošu krājumu sagatavošanas. Grāmatas noformējumu veidojis mākslinieks Guntars Ošenieks.

Grāmatnīcās grāmata ir iegādājama gan atsevišķi, gan komplektā ar 20 populāru tautasdziesmu karaoke CD.

Šāds komplekts būs noderīgs ikvienam, bet jo īpaši par to priecājas bērnudārzu un skolu muzikālo pulciņu vadītāji. Šī grāmata un dziesmu pavadījumu albums noteikti būs noderīgi ikvienam šajās Lieldienās, kā arī vasaras saulgriežu laikā.

Šajā nošu sērijā šī ir jau sestā izdotā grāmata. Līdz šim izdotas Mārtiņa Freimaņa dziesmu notis, Raimonda Paula populārākās melodijas, Ziemassvētku dziesmu grāmata, un pavisam nesen arī grupas Līvi 50 labāko dziesmu nošu grāmata, kuras sastādītājs Ainars Virga to pirmo reizi atvēra savas jubilejas svinībās.

Tuvākajā nākotnē «Izdevniecība MicRec» plāno izdot arī Laura Reinika, grupas Prāta Vētra, komponista Ulda Marhileviča un citu populāru autoru dziesmu nošu krājumus, bet šobrīd intensīvi notiek darbs pie populārāko bērnu dziesmu nošu krājuma, kuru plānots izdot vēl šī gada 1.jūnijā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu