Baško-Melnbārde regulāro sezonu noslēdz ar zaudējumu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Ar zaudējumu Francijas čempionāta regulāro sezonu trešdien noslēdza latviešu basketbolistes Guntas Baško-Melnbārdes pārstāvētā valsts vicečempione Monpeljē «Lattes», kas ar 75:78 (19:20, 20:19, 17:12, 19:27) savā laukumā piekāpās «Basket Landes» komandai.

Baško-Melnbārde laukumā pavadīja 20 minūtes un desmit sekundes, tomēr guva tika vienu punktu, kad realizēja vienu no diviem soda metieniem. Viņa bija neprecīza abos divpunktu metienos un trīs tālmetienu mēģinājumos.

Latviete iekrāja trīs atlēkušās bumbas, vienu rezultatīvu piespēli, divas pārtvertas bumbas, vienu piezīmi un vienu izprovocētu noteikumu pārkāpumu, kas deva vienu efektivitātes koeficienta punktu.

Baško-Melnbārde maču noslēdza ar trešo sliktāko efektivitātes koeficientu komandā.

Čempionāta kopvērtējumā «Lattes» komanda ar 20 panākumiem 26 spēlēs atkāpās uz trešo vietu, palaižot sev priekšā tieši «Basket Landes» vienību, kas tika pie 21 uzvaras. Savukārt pirmo pozīciju ar 24 panākumiem ieņēma «Bourges Basket».

Turnīra pusfinālam kvalificējušās regulārā čempionāta četras labākās komandas. «Lattes» komanda tajā atkal spēkosies ar «Basket Landes» basketbolistēm, uzvarētājām noskaidrojoties sērijā līdz divām uzvarām.

Šajā sezonā «Lattes» komanda sacentās arī FIBA Eirolīgas turnīrā, tomēr tajā nespēja sasniegt izslēgšanas cīņas.

«Lattes» komanda aizvadītās sezonas Francijas čempionātā izcīnīja otro vietu, finālsērijā ar 1-2 atzīstot «Bourges Basket» pārākumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu