Putins pastāsta, kā rīkotos Janukoviča vietā (72)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Atbildot uz iedzīvotāju jautājumiem tiešajā ēterā, Krievijas prezidents Vladimirs Putins sacīja, ka viņš Janukoviča vietā būtu līdz pēdējam uzticīgs savai tautai un valstij, ziņo aģentūra «RIA Novosti».

Ukrainā 22.februārī notika varas maiņa, tika izmainīta valsts konstitūcija un par prezidenta amata pienākumu pildītāju tika iecelts Aleksandrs Turčinovs, kas bijis ciešs nesen no apcietinājuma atbrīvotās ukraiņu politiķes Jūlijas Timošenko sabiedrotais, uzsver aģentūra.

Janukovičs savā pirmajā preses konferencē pēc aizbēgšanas no valsts skaidroja, ka bijis spiests pamest Ukrainu, jo baidījies no fiziskas izrēķināšanās un uzsvēra, ka viņš joprojām ir valsts leģitīmais vadītājs.

Putins, atbildot uz jautājumu, kā viņš rīkotos Janukoviča vietā, sacīja, ka persona kritiskās situācijās lēmumu vienmēr pieņem balstoties uz savu dzīves pieredzi un vērtībām. Viņš atgādina, ka savu karjeru uzsācis kā ārzemju izlūks un ka viņiem tur iemācīta absolūta uzticība savai valstij un tautai, ļaujot noprast, ka viņš Janukoviča vietā valsti nebūtu pametis.

Komentāri (72)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu