«Beach Box» aicina uz Lieldienu kausu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šonedēļ pludmales volejbola hallē «Beach Box» norisināsies Lieldienu kausa izcīņa pludmales volejbolā, «Apollo» informēja pasākuma organizatori.

Lieldienas ir īstais laiks, lai ripinātu olas un mētātu bumbas, izkustētos un gūtu prieku. Tāpēc aicinām uz kārtējo Lieldienu kausu 19. un 20.aprīlī.

Sestdien notiks Lieldienu kauss sievietēm un tā sākums plkst. 10.00, bet svētdien plkst. 10.00 sacensības uzsāks vīrieši.

Turnīrā aicināts piedalīties ikviens, neatkarīgi no vecuma vai iepriekšējās sagatavotības. Komandā, kā ierasts, divi spēlētāji, bet dalības maksa no komandas 22 eiro.

Arī balvas ir kārdinošas: dāvanas no mūsu atbalstītājiem, medaļas, kā arī naudas balvas. Kopējais naudas balvu fonds ir 240 eiro (120 eiro sievietēm, 120 - vīriešiem), attiecīgi 1.vietas ieguvēji saņems 60 eiro, 2.vietas - 35, bet 3.vietas- 25.

Lūdzam iepriekš pieteikties, rakstot uz arnis@beachbox.lv līdz piektdienas, 18.aprīļa vakaram.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu