Aleksejs Širokovs nākamo sezonu aizvadīs KHL (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Aleksejs Širokovs nākamo sezonu aizvadīs Kontinentālajā hokeja līgā (KHL), apgalvo Šveices laikraksts «Le Nouvelliste».

33 gadus vecais uzbrucējs pēdējās divas sezonas pavadījis Šveices otrās spēcīgākās līgas - NLB turnīra - komandā Martiņī «Red Ice», kurā nupat aizvadītajā sezonā spēlēja arī aizsargs un viņa brālis Maksims Širokovs.

Laikraksts apgalvo, ka Aleksejs Širokovs līgumu ar «Red Ice» komandu nepagarinās, bet tā vietā pārcelsies uz KHL, konkrētu klubu gan neminot.

Širokovs 2008./2009. gada sezonā pārstāvēja Rīgas «Dinamo», kur bija komandas kapteinis, bet pēc tam nepilnas divas sezonas spēlēja arī Habarovskas «Amur».

Pēc tam uzbrucējs spēlējis ne tikai Šveicē un Krievijā, bet arī Somijā un Čehijā.

Pašlaik abi brāļi Širokovi cīnās par vietu Latvijas izlasē dalībai gaidāmajā pasaules čempionātā. Aleksejs Širokovs Latvijas izlasi pārstāvējis deviņos pasaules čempionātos.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu