Separātisti Slovjanskā sagrābuši televīzijas torni (60)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Prokrieviskie separātisti, ka sagrābuši administratīvās un drošības iestāžu ēkas Slovjanskā, ceturtdien ieņēmuši arī vietējo televīzijas torni un atslēgušu Ukrainas televīzijas kanālu retranslāciju.

Kā vēsta vietējā tīmekļa izdevuma «Novosti Donbasa» žurnālists, sagrābtais televīzijas tornis nodrošina apraidi Slovjanskā, Kramatorskā, Horļivkā un Makijivkā.

Iebrucēji likuši Ukrainas kanālu vietā sākt retranslēt Krievijas kanālus.

Krievijas diversanti un vietējo separātistu kaujinieki pēdējo dienu laikā Ukrainas austrumos sagrābuši vairākas valsts iestāžu un milicijas nodaļu ēkas, kā arī citus stratēģiskos objektus, piemēram lidlaukus, bet uz ceļiem izveidojuši kontrolposteņus. Reaģējot uz šiem notikumiem, Ukrainas varasiestādes uzsākušas pretterorisma operāciju.

UDD publiskojis pierādījumus par vērienīgu Krievijas militāro agresiju Ukrainas austrumu apgabalos. Agresiju īsteno Krievijas bruņoto spēku Galvenās izlūkošanas pārvaldes (GRU) izlūkošanas un diversiju grupas, liecina UDD materiāli.

Komentāri (60)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu