KHL klubi pagarina līgumus un šķiras no spēlētājiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Latviešu uzbrucēja Mārtiņa Karsuma pārstāvētais KHL klubs Maskavas «Dinamo», kurā galvenā trenera pienākumus nākamajā sezonā veiks Latvijas speciālists Harijs Vītoliņš, pagarinājis līgumus ar uzbrucējiem Juriju Babenko un Jegoru Duginu.

Līgums ar 23 gadus veco Duginu noslēgts uz turpmākajiem trim gadiem, bet ar 36 gadus veco Babenko - uz nākamo sezonu.

Šīs sezonas gaitā Babenko 52 regulārā čempionāta mačos izcēlās ar desmit vārtu guvumiem un 12 rezultatīvām piespēlēm, bet septiņās Gagarina kausa spēlēs nopelnīja vienu rezultatīvu piespēli.

Tikmēr Dugins, kurš sezonas laikā «Dinamo» klubam pievienojās no Čeļabinskas «Traktor», 37 regulārā turnīra spēlēs izcēlās ar četriem vārtu guvumiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm, divās izslēgšanas cīņās ar rezultativitāti gan neizceļoties.

Tāpat pie jauna līguma ticis latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Ukrainas kluba Doņeckas «Donbass» 27 gadus vecais somu labās malas uzbrucējs Tuomas Kīskinens. Pagaidām gan netiek atklāts, uz cik gadiem līgums parakstīts.

Somijas izlases spēlētājs regulārajā sezonā piedalījās 27 spēlēs, izceļoties ar četriem vārtu guvumiem un astoņām rezultatīvām piespēlē, bet desmit izslēgšanas turnīra mačos uzbrucējs guva divus vārtus un izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli.

Tikmēr Latvijas izlases aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Ufas «Salavat Julajev» komanda neturpinās sadarbību ar pazīstamo Sergeju Zinovjevu. «Salavat Julajev» vadība uzsvērusi, ka nākotnē pievērsīs uzmanību jaunatnes hokejistiem.

34 gadus vecais Zinovjevs kluba krāsas pārstāvēja kopš 2009. gada. Kopumā krievu centra uzbrucējs regulārajā turnīrā četru sezonu laikā aizvadīja 185 spēles, kurās izcēlās ar 43 vārtu guvumiem un 85 rezultatīvām piespēlēm, bet 38 izslēgšanas cīņās hokejista rēķinā deviņi vārtu guvumi un 12 rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu