Vējoņa ienākumi pērn - 32 169 eiro (26)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Aizsardzības ministra Raimonda Vējoņa (ZZS) ienākumi pagājušajā gadā bija 32 169 eiro, kas ir nedaudz vairāk nekā 2012.gadā, liecina informācija amatpersonas deklarācijā, kas iesniegta Valsts ieņēmumu dienestā.

Vējoņa ienākumus pagājušajā gadā galvenokārt veidoja alga par Saeimas deputāta pienākumu pildīšanu - gada laikā viņš saņēma 29 996 eiro. Pagājušajā gadā viņš saņēmis arī kompensāciju no Saeimas un procentus par noguldījumu bankā. Gadu iepriekš ministra ieņēmumi bija 30 334 eiro.

Nedaudz palielinājušies arī politiķa uzkrājumi banku kontos. Ja 2012.gadā viņš dažādās valūtās kontos bija uzkrājis kopumā 78 293 eiro, pagājušajā gadā šī summa nedaudz palielinājusies - līdz 78 963 eiro.

Nemainīga situācija Vējonim ir saistībā ar ieguldījumu fondiem - viņam joprojām SEB bankā ir 10 600 fondu 21 925 eiro vērtībā.

Saskaņā ar deklarācijā pieejamo informāciju, ministram nav parādsaistību, viņš nav aizdevis naudu, kā arī viņam nepieder nekustamais īpašums un spēkrati.

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu