Kūlens sola rītdienas spēlē vairākas izmaiņas sastāvā (21)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Toms Kūlens - Latvijas hokeja izlases vadītājs piektdien aizvadītajā pārbaudes spēlē pret Krievijas izlasi, kurā mājinieki cieta neveiksmi ar 2:3, pēc cīņas uzsvēra, ka par spīti daudziem gados jauniem hokejistiem sastāvā, Latvijas izlase cīnījās līdz galam.

Kūlens žurnālistiem sacīja, ka Latvijas izlase aizvadījusi labu spēli. Treneris uzteica Latvijas izlases vārtsargu Edgaru Masaļski, kurš komandu glābis daudzās situācijās, kā arī slavēja hokejistus par cīņassparu līdz pēdējai sekundei. «Mums sastāvā ir daudz jaunu spēlētāju, taču komanda cīnījās līdz pēdējai sekundei, tāpēc esmu lepns par puišiem,» sacīja Kūlens.

Latvijas izlases treneris, kurš komandas vadības grožus uzņēmies līdz brīdim, kad Latvijā no Ziemeļamerikas ieradīsies izlases galvenais treneris Teds Nolans, sacīja, ka abu komandu nākamajā spēlē sestdien, mājinieku rindās būs būtiskas izmaiņas sastāvā. «Mums ir vairāki uzbrucēji, kuri šodien nespēlēja. Domāju, ka sestdien būs kādas četras vai piecas izmaiņas sastāvā,» sacīja Kūlens, gan nenorādot, kuri spēlētāji dosies laukumā.

Viņš arī norādīja, ka vairāki pieredzējuši hokejisti jau ir ieradušies Latvijā, bet izlases treniņiem pievienosies otrdien, kad pēc otrās spēles ar Krieviju komanda turpinās gatavošanos pasaules čempionātam Minskā.

Savukārt Krievijas izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks bija apmierināts ar spēles iznākumu, norādot, ka spēle viņam patika. «Gribētos labāku momentu realizāciju, taču spēlētāji vēl nesen bija zem lielām slodzēm, tagad «vedam» viņus no tām ārā, tāpēc neko traku tajā [neizmantotajās iespējās] nesaskatu,» sacīja Znaroks.

Par Latvijas izlasi Znaroks sacīja, ka tajā ir daudz jaunu un viņam nezināmu spēlētāju. Viņš savu uzmanību veltījis tikai Krievijas izlases spēlētājiem, tāpēc savas domas par Latvijas izlasi nevēlējās izpaust.

Latvijas un Krievijas izlases, gatavojoties pasaules čempionātam Baltkrievijā, sestdien aizvadīs vēl vienu pārbaudes spēli.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu