«Mercedes» trešā dubultuzvara pēc kārtas (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Pirmās formulas pasaules čempionāta ceturtajā posmā - Ķīnas Lielās balvas izcīņā - šorīt triumfēja «Mercedes» britu pilots Lūiss Hemiltons, kuram šī bija jau trešā uzvara pēc kārtas.

Otro vietu sacensībās ieguva viņa komandas biedrs Niko Rosbergs, bet uz goda pjedestāla trešā pakāpiena stājās Fernando Alonso no «Ferrari».

Ceturtajā un piektajā vietā ierindojās «Red Bull» piloti - Daniels Rikjardo un Sebastjans Fetels, bet sestais bija Niko Hilkenbergs no «Force India». Tāpat punktus izcīnīja arī somu piloti Valteri Botass («Williams») un Kimi Raikonens («Ferrari»), kā arī Serhio Peress («Force India») un Danils Kvjats («Toro Rosso»).

Pasaules čempionāta kopvērtējumā līderpozīciju tomēr saglabāja Rosbergs (79 punkti), no kura par četriem punktiem atpaliek Hemiltons, trešais ar 41 punktu ir Alonso, kuram seko Hilkenbergs (36) un Fetels (33).

Sezonas nākamais, piektais posms - Spānijas «Grand Prix» izcīņa - risināsies pēc trim nedēļām.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu