Punnenovs: Nezinu, vai šī uzvara palīdzēs tikt uz pasaules čempionātu (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Latvijas hokeja izlases vārtsargs Ivars Punnenovs pēc lieliskās debijas valstsvienībā un uzvaras pār Krieviju (1:0) izteicās, ka viņam neko nenozīmē fakts, ka izdevās apspēlēt Oļega Znaroka vadīto komandu.

«Man šī uzvara nozīmē visu. Gribēju šajā mačā nostāvēt uz nulles un tagad varu būt laimīgs,» sarunā ar «Sports.ru» saka 19 gadus vecais vārtsargs. «Nav nekā īpaša tajā, ka spēlējām pret Krieviju. Tā bija vienkārši spēle.»

«Aizvadīt «sauso» spēli allaž ir forši. Man neko nenozīmē tas, ka apspēlējām [Oļegu] Znaroku. Jā, zinu, ka viņš kaut ko ir izdarījis arī Latvijas valstsvienības labā. Tomēr svarīgākais ir uzvara.»

«Patiešām nezinu, vai šī uzvara palīdzēs tikt uz pasaules čempionātu. Treneris teica, lai nospēlēju tā, ka pašam par sevi pēc tam ir prieks, bet kā būs tālāk - redzēsim. Šveices komandā [Rapersvīles-Jonas «Lakers«] nebiju pirmais numurs, vienkārši [Dāvids] Ebišers guva savainojumu. Sanāca uzspēlēt regulārajā čempionātā un play-out turnīrā. Izdevās noturēt komandu Šveices augstākajā līgā (NLA),» piebilst Punnenovs.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu