Girgensons: Biju šokēts, ieraugot A burtu uz sava formas krekla (35)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

NHL komandas Bufalo «Sabres» latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons Ziemeļamerikas masu medijos atzīst, ka bijis ļoti pagodināts aizvadīt vismaz vienu spēli kā komandas kapteiņa asistents. 

«Iegāju ģērbtuvē un ieraudzīju savu formas kreklu ar A burtu uz tā,» atceras Zemgus. «Tā bija fantastiska pieredze iziet laukumā ar A burtu uz krekla tikai 20 gadu vecumā. Biju šokēts.»

«Bija lieliskas sajūtas šādā statusā nospēlēt vismaz vienu maču. Nav nozīmes, ka tā bija regulārā čempionāta pēdējā spēle. Es tik un tā izbaudīju šīs sajūtas,» neslēpj 20 gadus vecais hokejists.

«Viņš to nopelnīja,» uzsver viens no «Sabres» līderiem Tailers Enīss. «Viņš strādā smagi katrā spēlē. Viņš ir labs piemērs tam, kā ikvienam būtu jāspēlē

«Viņš nepārtraukti strādā. Un cilvēkiem, kuru nepārtraukti strādā, ir tendence kļūt labākiem,» norāda «Sabres» galvenais treneris Teds Nolans. «Tas atšķir viņu no citiem vienaudžiem. Turklāt daži no viņiem to pat atzīst.»

Vienlaikus Girgensons uzsver komandas biedru lomu, atgādinot, ka, lai uzbūvētu komandu, jābūt visām sastāvdaļām. «Ikviens spēlētājs komandas ģērbtuvē ir daļa no komandas būvēšanas. Domāju, ka mēs uz to tiecamies - savākt labu puiši grupu un izveidot labu komandu.»

«Viņš ir daudzsološs jauns hokejists un tu vēlies attīstīties kopā ar viņu,» saka komandas biedrs Markuss Folinjo. «Viņš spēlē ar lielu enerģiju un spēj gūt vārtus. Viņš ir mūsu atslēgas spēlētājs.»

Atgādinām, ka aizvadītajā sezonā Girgensons 70 mačos guva astoņus vārtus un atdeva 14 rezultatīvas piespēles, kā arī izpildīja 161 spēka paņēmienu, kas bija ceturtais labākais rādītājs komandā.

«Viss ir atkarīgs no pārliecības par saviem spēkiem. Tā ir viena no svarīgākajām īpašībām, kurai jāpiemīt. Īpaši sezonas beigās jaunie spēlētāji ieguva lielu spēles laiku, darbojās gan vairākumā, gan mazākumā. Tā bija lieliska iespēja mācīties un uzkrāt pieredzi,» saka latviešu uzbrucējs.

Komentāri (35)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu