Siliņš ar sešiem punktiem palīdz uzvarēt Itālijas A sērijas mačā (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIBA Europe

Latviešu basketbolists Ojārs Siliņš sestdienas vakarā izcēlās ar sešiem punktiem Itālijas A sērijas čempionāta mačā, palīdzot Redžo di Emīlijas «Grissin Bon» savā laukumā ar 92:61 (18:14, 21:15, 36:15, 17:17) sagraut Pezāro «Victoria Libertas» komandu.

Siliņš šajā mačā laukumā pavadīja 19 minūtes, realizējot divus no pieciem tālmetieniem, taču netrāpot vienīgo divpunktu raidījumu. Šī dueļa laikā latvietis izcēlās arī ar četrām atlēkušajām bumbām, divām rezultatīvām piespēlēm un diviem efektivitātes punktiem.

Čempionāta kopvērtējumā «Grissin Bon» komanda ar 14 uzvarām 27 spēlēs saglabājusi septīto vietu.

Kā ziņots, Redžo di Emīlijas komanda kvalificējusies arī Eiropas Izaicinājuma kausa finālčetrinieka turnīram.

Kā zināms, pirms pāris dienām parādījās informācija, ka Siliņš apsver ieceri pieteikties šīgada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) draftam, lai izpētītu līgas klubu interesi par viņa pakalpojumiem.

Latvietis šīs sezonas Itālijas A sērijas čempionātā gūst vidēji 7,3 punktus un izcīna 2,6 atlēkušās bumbas, bet FIBA Eiropas Izaicinājuma kausa turnīrā viņš vidēji mačā ticis pie 6,6 punktiem un 3,0 bumbām zem groziem.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu