Porziņģis palīdz «Cajasol» izcīnīt uzvaru Manrezā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIBA Europe

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis šodien ar deviņiem gūtiem punktiem palīdzēja Seviljas «Cajasol» komandai Spānijas augstākās līgas (ACB) regulārā čempionāta spēlē izbraukumā ar 97:72 (27:13, 20:19, 20:20, 30:20) sagraut Manrezas «La Bruixa d'Or».

Porziņģis šajā mačā laukumā pavadīja 22 minūtes un 47 sekundes. Latvietis realizēja trīs no četriem divpunktu metieniem un vienu no trim tālmetieniem. Tāpat viņa rēķinā arī četras atlēkušās bumbas, trīs bloķēti metieni, divas rezultatīvas piespēles, trīs piezīmes un 11 efektivitātes punkti.

Tikmēr pie panākuma sestdien izdevās tikt 18 gadus vecā Rolanda Šmita pārstāvētajai Madrides «Fuenlabrada» komandai, kas savā laukumā ar 81:67 (19:24, 18:15, 23:15, 21:13) apspēlēja Sansebastjanas «Gipuzkoa Basket» komandu. Šmits šim mačam bija pieteikts, taču laukumā nedevās.

Čempionāta kopvērtējumā «Cajasol» komanda ar 15 uzvarām 28 spēlēs ieņem septīto vietu, bet «Fuenlabrada» ar 11 panākumiem atrodas 11. pozīcijā.

Tikmēr desmit panākumus izcīnījusi Kaspara Bērziņa pārstāvētā «Rio Natura Monbus» un «Bilbao Basket», kur spēlē Dairis Bertāns. Šīs abas vienības turnīra kopvērtējumā ieņem attiecīgi 12. un 13. vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu