Burē paziņojis par vēlmi izstāties no Soču KHL kluba projekta (26)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Leģendārais krievu uzbrucējs Pāvels Burē tomēr negrasās iesaistīties Sočos bāzētā jaunā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Krasnodaras «Sočinskije leopardi» darbībā, vēsta Krievijas mediji. 

Iepriekš Burē spēlēja aktīvu lomu šī kluba izveidē, turklāt tika uzskatīts, ka viņš būs tā viceprezidents. Tomēr nesen notikušās trīspusējas sarunas laikā ar līgas prezidentu Aleksandru Medvedevu un direktoru padomes priekšsēdētāju Genādiju Timčenko slavenais hokejists paziņojis par vēlmi izstāties no projekta, norādot, ka šobrīd tas neattīstās kā pats cerējis.

Sagaidāms, ka Soču klubs KHL startēs jau ar nākamo sezonu.

Kā ziņots, pašlaik ir skaidri zināms, ka nākamajā sezonā KHL pievienosies Helsinku «Jokerit» komanda no Somijas, bet jau ilgāku laiku ar lielu pārliecību tiek runāts par Toljati «Lada» komandas pievienošanos.

Pēdējā laikā atkārtoti tiek runāts par Norvēģijas kluba Oslo «Valerenga» pievienošanos līgai, kam piekrišanu ir devusi arī vietējā federācija. KHL vadība no Oslo komandas ir saņēmusi visus nepieciešamos dokumentus un finansiālās garantijas, kas pašlaik tiek izvērtētas.

Šobrīd KHL spēlē 28 komandas no Krievijas, Latvijas, Kazahstānas, Slovākijas, Čehijas, Ukrainas, Baltkrievijas un Horvātijas.

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu