Otro Lieldienu pasākumi Rīgā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Ar radošiem un muzikāliem pasākumiem Rīgā šodien svinēs Otrās Lieldienas, aģentūra LETA uzzināja Rīgas domē.

Rīgas Kultūras centrā «Iļģuciems», Lidoņu ielā 27-k2, no plkst.12 līdz 14 norisināsies radošās darbnīcas Amatu namā, kurā piedalīsies tautas lietišķās mākslas studijas «Austra», «Ataudze», «Rītausma», «Atkalnis», «Ceplis», «Zīle», «Puduris», «Irbi», kā arī tautas glezniecības studija «Grīva». Pie kultūras centra notiks svētku pasākums, kurā uzstāsies Ilga Reizniece un Māris Muktupāvels, kapela «Hāgenskalna muzikanti», dejos «Latve».

Kultūras centrā «Rītausma» no plkst.12 līdz 19 notiks pasākums «Ripinām, šūpojam, dejam».

Rīgas Kultūras un tautas mākslas centrā «Mazā ģilde» plkst.14 notiks jauniešu kora «Mūza» un zvanu ansambļa «Primus» koncerts «Ave Ovum», kurā piedalīsies solistes Sniedze Prauliņa, Santa Stalidzāne, Liene Šņore un instrumentālā grupa diriģenta Gunta Cimiņa vadībā.

Savukārt Rīgas Latviešu biedrības Zelta zālē plkst.16 notiks Lieldienu koncerts, kurā Ārija Šķepasta vadītais Latvijas Zemessardzes koris «Stars» atskaņos Antonio Vivaldi un Johana Sebastiana Baha, kā arī Fransuā Kuperēna un Henrija Pērsela darbus. Koncertā piedalīsies solisti Aija Veismane, Anete Viļuma, Ilze Grevele, Martiņš Garkevics, Roberts Hansons un Ainars Paukšēns. Par ieejas biļetēm šajā pasākumā būs jāmaksā 5 eiro, bet skolēniem, studentiem, pensionāriem - 2 eiro.

Lieldienu pasākumus atbalsta Rīgas dome. Pasākumu programma ar to norises laiku un vietu pieejama interneta vietnē «www.kultura.riga.lv», kā arī uzziņu dienestā «1188».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu