Bērziņam desmit punkti ACB čempionāta mačā (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Latviešu basketbolists Kaspars Bērziņš svētdien guva desmit punktus Spānijas augstākās līgas (ACB) mačā, palīdzot «Rio Natura Monbus» komandai savā laukumā ar rezultātu 84:83 (27:11, 18:27, 16:20, 23:25) pieveikt «Valladolid» vienību.

Bērziņš šajā mačā laukumā pavadīja vien 16 minūtes un 56 sekundes, grozā raidot visus četrus divpunktu metienus. Tāpat viņš grozā raidīja divus no četriem soda metieniem, kā arī izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, trīs piezīmes un seši izprovocēti noteikumu pārkāpumi, kas ļāva tikt pie 14 efektivitātes punktiem.

Čempionāta kopvērtējumā latvieša Kristapa Porziņģa pārstāvētā Seviljas «Cajasol» komanda ar 15 uzvarām 28 spēlēs ieņem astoto vietu, bet «Rio Natura Monbus» un «Fuenlabrada», ko pārstāv gados jaunais Rolands Šmits, izcīnījušas pa 11 panākumiem, kas dod attiecīgi 11. un 12.vietu.

Tikmēr desmit uzvaras 27 spēlēs ir Daira Bertāna pārstāvētajai «Bilbao Basket», kas ļauj ieņemt 13.pozīciju.

«Bilbao Basket» savu 28.kārtas maču aizvadīs pirmdienas vakarā, kad savā laukumā būs jāspēkojas pret Mursijas UCAM.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu