«Blackhawks» aizsargam trīs spēļu diskvalifikācija

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Čikāgas «Blackhawks» aizsargs Brents Sībruks ticis diskvalificēts uz trim spēlēm par rupju spēka paņēmienu sestdien aizvadītajā Stenlija kausa izcīņas mačā pret Sentluisas «Blues» klubu.

Rietumu konferences ceturtdaļfināla otrās spēles laikā Sībruks izpildīja rupju spēka paņēmienu pret pretinieku kapteini Deividu Bakesu, kurš, atsitoties pret bortu, nopietni traumēja galvu.

Aizvadītās sezonas čempionvienības «Blackhawks» aizsargs Sībruks, kurš ir viens no Čikāgas kluba vadošajiem spēlētājiem, nekavējoties tika noraidīts līdz cīņas beigām, bet pēcāk līga kanādietim piesprieda arī trīs spēļu diskvalifikāciju. Pats hokejists gan pēc notikušā atvainojies par notikušo.

«Jūtos slikti, redzot hokejistu tādā stāvoklī. Pats esmu to izbaudījis, tāpēc varu apgalvot, ka nemēģināju traumēt viņa galvu. Atzīstu, ka pagrūdu viņu, bet par to nemaz nepriecājos,» atzina 29 gadus vecais Sībruks.

Visā spēlē panākumu pagarinājumā ar rezultātu 4:3 izcīnīja «Blues», līdz ar to sērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā jau ar 2-0.

Dueļa trešā spēle risināsies naktī uz otrdienu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu