Jūrmalas dome plāno iegādāties divus elektroautomobiļus (18)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Jūrmalas pilsētas dome izsludinājusi iepirkuma konkursu par divu jaunu, ar elektromotoru darbināmu automašīnu piegādi pašvaldības vajadzībām, liecina Jūrmalas pilsētas domes mājaslapā publicētā informācija.

Pašvaldība iecerējusi iegūt savā īpašumā divus sedana tipa elektroautomobiļus ar litija jonu bateriju, kas spētu braukt ar ātrumu vismaz 90 kilometru stundā un ļautu ar vienu uzlādi nobraukt ne mazāk kā 100 kilometru.

Salona sēdekļiem vēlama auduma apdare, aprīkojumā pieprasīts radio ar disku atskaņotāju, USB ligzda, multifunkcionāls borta dators, navigācijas sistēma, apsildāms un karstumaizturošs vējstikls, kā arī aizmugurējā un sānu stiklu tonējums.

Automašīnas un tās baterijai garantijai jābūt ne mazāk kā pieciem gadiem vai 150 000 kilometru, turklāt automašīnas tehniskās apkopes iespējas jānodrošina ne tālāk kā 50 kilometru rādiusā no Jūrmalas pilsētas administratīvās robežas.

Piedāvājumi iepirkuma konkursā jāiesniedz personīgi līdz 23.maija plkst.10.20 Jūrmalā, Jomas ielā 10, Jūrmalas pilsētas domes Pilsētsaimniecības pārvaldes Iepirkumu birojā, bet elektroautomobiļu piegādes laiks noteikts līdz 2014.gada 12.decembrim.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu