Ovečkins: Znaroks vienmēr visu saka acīs (14)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Krievijas hokeja izlases rezultāti pārbaudes spēlēs nav ļoti būtiski, krievu laikrakstam «Sport-Ekspress» atzinis valstsvienības jaunais treneris Oļegs Znaroks.

Līdz šim Krievijas izlase Znaroka vadībā aizvadījusi četras pārbaudes spēle, kas notika Eiropas Hokeja izaicinājuma (EHC) turnīra ietvaros, divos mačos krievi spēkojās ar Slovākijas izlasi, bet divos ar Latvijas valstsvienību.

Kopumā Krievijas izlase šajos mačos piedzīvoja divus zaudējumus - vienu pret Slovākiju, bet otru pret Latviju.

«Bratislavā un Rīgā sākām ar uzvarām, bet otrajās spēlēs zaudējām. Domāju, ka šobrīd rezultāti šādos mačos nav ļoti būtiski. Galvenais ir atrast spēlētāju ķīmiju un izmēģināt dažādas kombinācijas. Mēs devām un dosim iespēju hokejistiem sevi pierādīt. Tuvākajās dienās mums pievienosies vairāki spēlētāji no Nacionālās hokeja līgas (NHL), kas radīs papildus konkurenci izlasē,» skaidroja Znaroks.

Tāpat Znaroks arī šoreiz nevēlējās dalīties iespaidos par Latvijas izlases spēlētājiem. «Esmu ieinteresēts savos hokejistos, visu uzmanību pievēršu tikai viņiem.»

Tikmēr simpātijas pret Znaroku nav slēpis pazīstamais Krievijas izlases uzbrucējs Aleksandrs Ovečkins. «Znaroks vienmēr visu saka acīs, vai tas ir labi vai slikti. Zinu viņu kā ekspertu, kurš māk uzvarēt un izveidot labu komandu. Tas nav noslēpums, ka Znaroks ir viens no patīkamākajiem cilvēkiem, ko pazīstu.»

Kā zināms, pagājušā mēneša beigās Znaroks tika apstiprināts par Krievijas izlases galveno treneri, pametot darbu Maskavas «Dinamo», ko turpinās vadīt viņa asistents Vītoliņš.

Jau vēstīts, ka Krieviju gaidāmajā pasaules čempionātā nepārstāvēs tādi hokejisti kā Iļja Kovaļčuks un Aleksandrs Radulovs.

Pasaules čempionāts Minskā risināsies no 9. līdz 25.maijam. Krievijas izlase tajā spēlēs vienā apakšgrupā ar Somiju, Latviju, ASV, Šveici, Vāciju, Baltkrieviju un Kazahstānu.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu