Dziedātāja <i>Fox Lima</i> ar panākumiem startē amerikāņu dziesmu konkursos (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ekstravagantā dziedātāja un dziesmu producente Fox Lima (Alise Ketnere), kas Latvijā plašāk zināma pēc uzvaras «Enigma social song» konkursā, tagad ar panākumiem startē prestižākajos amerikāņu dziesmu sacerēšanas konkursos.

Pagājušā gada 1. septembrī Fox Lima ieguva Grand Prix balvu ar dziesmu «Tirpini» world music kategorijā John Lennon songwriting contest, un šogad 3. martā tika paziņoti Amerikā zināmākā konkursa «International songwriting contest» fināla rezultāti, kur starp finālistiem iekļuva arī dziedātāja un producente Fox Lima. «International Songwriting contest» konkurss ir zināms kā jauno mūziķu internacionālā starta platforma. Iepriekšējie konkursa laureāti ir tādi grandi kā «Gotye», «Passanger», «Kimbra», «Bastille». Arī žūrijas locekļi ir ievērības cienīgi mākslinieki kā «Imagine Dragons», «Keane», Selena Gomesa, kas kopā ar mūzikas biznesa pārstāvjiem mēneša laikā vērtēs visu finālistu dziesmas, to skaitā arī Fox Lima kompozīciju.

Fox Lima Latvijā un arī pasaulē tika iepazīta kā konkursa «Enigma Social song» vokālā uzvarētāja, kur kopā ar elektronikas grupas Enigma producentu Mihaelu Kretu tika izveidota dziesma MMX Social song. Dziesmā dzirdami Fox Lima vārdi, balss un melodija. Pēc dziesmas izdošanas tika radīts arī video klips. Dziesma, kas tika veidota kopā ar faniem, kļuva par sociālo tīklu veiksmes stāstu. Kopējo skatījumu skaits, iekļaujot arī youtube vietni, pārsniedz 20 miljonus. Dziesma kļuva par «Project peace on earth» promo dziesmu. Fox Lima ir šī projekta muzikālā vēstnese. Projektā labas gribas vēstneši ir arī atpazīstami amerikāņu aktieri, mūziķi un režisori kā Džordžs Klūnījs, Andželina Džolija, Džeims Kamerons.

nobalsot

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu