Brīvdienās Liepājas pusē policija aiztur trīs autovadītājus-kukuļdevējus (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: jenny downing, CC BY-SA 2.0

Lieldienu brīvdienās likumsargi Liepājas pusē aizturējuši trīs autovadītājus, kuri policistiem mēģināja iedot kukuli, lai izvairītos no soda par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu.

Svētdien, 20. Aprīlī, plkst.23.50 Grobiņā, Iļģu ielā, 1988.gadā dzimis vīrietis deva 20 eiro kukuli policijas darbiniekam, lai netiktu noformēts protokols «Mercedes Benz» vadītājai, 1994.gadā dzimušai sievietei, kur bija pārkāpusi ceļu satiksmes noteikumus.

Savukārt ap plkst.22 Liepājā, Raiņa ielā, 1958.gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu, būdams alkohola reibumā. Lai izvairītos no atbildības par izdarīto pārkāpumu, vīrietis policijas darbiniekiem deva 300 eiro kukuli.

Vēl pirmdien, 21.aprīlī plkst. 20.25 Liepājā, Atmodas bulvārī, 1945.gadā dzimis vīrietis deva 120 eiro kukuli policijas darbiniekiem, lai netiktu sastādīts protokols par automašīnas vadīšanu alkoholisko dzērienu ietekmē.

Visos gadījumos uzsākts kriminālprocess.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu