Lūdz atsaukties aculieciniekus notikumam tramvajā (53)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Policija lūdz atsaukties aculieciniekus notikumam 7.maršruta tramvajā, kad trīs iereibuši jaunieši izsita tam logu.

Pirmdien ap pulksten 20.50 Rīgas pašvaldības policijas darbinieki Rīgā, Maskavas un Turgeņeva ielas krustojumā, pamanīja 7.maršruta tramvaju, kurš apstājās pieturā, lai izlaistu pasažierus. Brīdī, kad abiem vagoniem atvērās durvis, pēkšņi kāds no pasažieriem piesaistīja policijas uzmanību. Pasažieris devās pie policistiem un pastāstīja, ka trīs iereibuši jaunieši esot izsituši tramvaja otram vagonam divus loga stiklus, kā arī norādīja uz konkrētajām personām.

Policisti iereibušos jauniešus aizturēja un nogādāja Rīgas Latgales policijas iecirknī. Par šo gadījumu sākts kriminālprocess par huligānismu. Aizturētie ir 1993., 1995. un 1996.gadā dzimuši jaunieši, kuri jau agrāk nonākuši policijas redzeslokā saistībā ar alkohola lietošanu un huligānismu. Pēc aizturēšanas visi trīs ievietoti īslaicīgās aizturēšanas izolatorā, taču savu vainu pastrādātajā neatzīst.

Policija vēršas pie iedzīvotājiem, kuri pirmdien brauca ar 7.maršruta tramvaju virzienā Ķengarags – Centrs, kurš ap pulksten 20.50 piestāja pieturā «Turgeņeva iela» un redzēja notikušo. Lūgums atsaukties un zvanīt uz tālruņa numuriem: 67086359, 67086330 vai 110, vai vērsties tuvākajā policijas iecirknī.

Komentāri (53)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu