Eirolīgā noskaidrojies vēl viens «Final Four» dalībnieks (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

ULEB Eirolīgas turnīrā trešdienas vakarā «Final Four» sasniedza Izraēlas klubs Telavivas «Maccabi Electra».

«Maccabi Electra» basketbolisti savā laukumā ar 86:66 pārspēja Milānas «EA7 Emporio Armani», sērijā triumfējot ar 3-1.

Uzvarētāju labā pa 16 punktiem guva Rikijs Hikmens un Alekss Taijss, bet 13 punktus pievienoja Devins Smits. Milānas kluba rindās 28 punktus guva Kīts Lengfords, bet desmit punktus sakrāja Daniels Hekets.

Atgādinām, ka pirmajās divās spēlēs Milānā uzvaras tika dalītas uz pusēm - pirmajā mačā ar 101:99 uzvarēja «Maccabi Electra», bet otrajā ar 91:77 pārāki bija mājinieki, savukārt trešajā spēlē Telavivā «Maccabi Electra» triumfēja ar 75:63.

Atēnu «Panathinaikos» savās mājās dramatiskā mača galotnē ar 73:72 papildlaikā uzvarēja Maskavas CSKA. Sērijā līdz trim uzvarām rezultāts kļuvis neizšķirts 2-2, bet izšķirošā, piektā spēle notiks piektdien Maskavā.

Grieķijas komandas labā 15 punktus guva Jons Mačulis, 14 punktus pievienoja Stefans Lasme, bet 12 punkti bija Džeimsa Džista kontā. CSKA rindās ar 15 punktiem izcēlās Vladimirs Micovs, bet 14 punktus sakrāja Sonijs Vīmss.

Atgādinām, ka sērijas pirmajās divās spēlēs Maskavā laukuma saimnieki uzvarēja ar 77:74 un 77:51, bet trešajā spēlē Atēnās «Panathinaikos» bija pārāki ar 65:59.

Tikmēr Pireju «Olympiacos» savā laukumā ar 71:62 uzvarēja Madrides «Real» komandu. Sērijā rezultāts kļuvis 2-2, bet izšķirošais, piektais mačs risināsies piektdien Madridē.

«Olympiacos» komandā pa 13 punktiem guva Braients Danstons un Metjū Lodžeski, bet 12 punktus pievienoja Vasilis Spanulis. «Real» rindās ar 18 punktiem izcēlās Rūdijs Fernandess, bet desmit punkti bija Tramela Dārdena rēķinā.

Atgādinām, ka pirmajos divos mačos Madridē pārāki bija «Real» basketbolisti (88:71 un 82:77), bet trešajā spēlē Pirejās uzvarēja «Olympiacos» (78:76).

Jau pēc trim spēlēm vietu «Final Four» turnīrā prata nodrošināt «FC Barcelona», kas ar 3-0 pārspēja Stambulas «Galatasaray Liv Hospital».

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu