«Linča tiesas» veicējus Strenču novadā gaida bargs sods (228)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars R.

Nelegālo autosacīkšu jeb «dragreisa» dalībniekus un vērotājus, kuri nedēļas nogalē apgāza un aizdedzināja kāda iereibuša vīrieša mašīnu, gaida pat desmit gadu ilgs cietumsods, vēsta Latvijas Televīzija.

Vietējie iedzīvotāji, savukārt, stāsta, ka nelegālās sacīkstes Strenču novadā notiek jau gadiem, bet policija tām nepievērš nekādu uzmanību.

Latvijas Televīzijas raidījuma «Panorāma» videomateriāli liecina, ka zilā «Volkswagen» markas automašīna izdegusi līdz pēdējam, nav saglabājušās nekādas atpazīšanas zīmes.Glābēji stāsta, ka, ierodoties notikuma vietā, daudz darba vairs nebija atlicis.

Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā inspektore Dace Jukāma uzsver, ka tuvumā bija sausa zāle un daudz citu automašīnu. Uguns varēja izplatīties arī tālāk.

 Pašlaik policija cenšas noskaidrot, kas nelegālās sacīkstes organizējis un kam pieder lidlauks, kur tās notika. Sodu saņems gan autovadītājs, gan linča tiesas veicēji.

Komentāri (228)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu