«Iekrīt» vīrietis ar diviem mobilajiem tālruņiem (83)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: bulbocode909, CC BY-NC-SA 2.0

Policijai pagājušajā piektdienā Augusta Deglava ielā reida laikā ar «Rīgas Satiksme» kontroles dienestu izdevies notvert kādu mobilā tālruņa zagli, portālu «Apollo» informēja Rīgas pašvaldības policijā.

Veicot pārrunas un pārbaudot personas datus kādam bezbiļetniekam, policisti konstatēja, ka personai iepriekš jau vairakkārt nācies saskarties ar likumsargiem par dažādiem pārkāpumiem.

Kad vīrietis policijas klātbūtnē no kabatām izvilka divus mobilos tālruņus, tas likumsargus darīja vēl vērīgākus. Vīrietis skaidroja, ka viens telefons esot viņa paša, otrs - viņa sievas. Taču tika noskaidrots, ka vīrietis nav precējies un izrādījās, ka viņš nevar nosaukt nevienu «sievas» tālrunī saglabāto kontakta numuru.

Kad policijas darbinieki telefoniski sazinājās ar ātrajos zvanos saglabāto kontaktu, izrādījās, ka atbildētājs ir tālruņa īpašnieces draugs, kurš zināja teikt, ka draudzene tobrīd atrodas Valsts policijā, kur sniedz iesniegumu par nozagto tālruni.

Divu tālruņu glabātājs nekavējoties tika nogādāts Valsts policijā, kur nozagtā tālruņa īpašniece atguva savu mantu.

Komentāri (83)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu