Pateicoties aculieciniekam, aiztur rūdītu automašīnu spogulīšu zagli (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Keith Allison, CC BY-SA 2.0

 Pateicoties aculieciniekam, policijai izdevies aizturēt automašīnu spogulīšu zagli, portālu «Apollo» informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē.

Pagājušajā piektdienā ap pulksten 23 Rīgas Ziemeļu policijas iecirknī tika saņemts izsaukums uz Antonijas ielu, kur kāds iedzīvotājs pamanījis, ka nezināma persona no automašīnas «Lexus» zog tās atpakaļskata sānu spogulīšus.

Policisti nekavējoties izbrauca uz notikuma vietu, kur netālu no apzagtās automašīnas aizturēja kādu aizdomīgu vīrieti, kura personīgajās mantās tika atrasti nozagtie spogulīši.

Aizturētais tika nogādāts Rīgas Ziemeļu policijas iecirknī, kur noskaidrojās, ka vīrietis dzimis 1979.gadā un iepriekš jau vairākkārt tiesāts par zādzībām. Pie vīrieša policisti atrada vēl vienu spogulīšu komplektu, kas, iespējams, nozagti no BMW markas automašīnas.

Par šo gadījumu sākts kriminālprocess par zādzību un 19.aprīlī tiesa aizturētajam vīrietim piemērojusi drošības līdzekli apcietinājumu.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu