Zināmi vēl seši Latvijas hokejisti, kuriem PČ ies secen (15)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlases treneru korpuss no treniņnometnes atskaitījis sešus spēlētājus, tā šodien vēsta Latvijas Hokeja federācija.

Darbu ar izlasi vairs neturpinās uzbrucēji Aleksejs Širokovs, Gunārs Skvorcovs, Jānis Ozoliņš, Juris Upītis, kā arī aizsargs Artūrs Salija un vārtsargs Juris Kalniņš.

Joprojām nav zināms, vai izlasei varēs palīdzēt uzbrucējs Lauris Dārziņš, kurš turpina atkopšanos no angīnas. Veselības likstas ir piemeklējušas arī Mārtiņu Karsumu, kurš šajā pavasarī nav kopā ar izlasi.

Tikmēr jau tuvākajā laikā izlasi papildinās abi mūsu NHL spēlētāji Kristers Gudļevskis un Zemgus Girgensons, kā arī valstsvienības galvenais treneris Teds Nolans.

Tāpat paredzams, ka treniņos drīzumā iesaistīsies Šveices hokeja līgas zelta medaļas ieguvējs uzbrucējs Ronalds Ķēniņš, kurš nesen otro reizi karjerā kļuva par NLA čempionu.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu