Video tiešraide vecākiem par bērniem un skolu - kā veidot pozitīvas attiecības (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Portālā Maminuklubs.lv 24.aprīlī no plkst.12:00 - 13:00 norisināsies video tiešraides diskusija par bērniem un skolu, sadarbībā ar Latvijas Universitātes pedagoģijas un psiholoģijas nozares ekspertiem un projektu «Atbalsts».

Latvijas vecāki aicināti pievienoties virtuālai konferencei par bērniem un skolu, un uzzināt, kā veidot pozitīvas bērnu attiecības ar skolu, kā palīdzēt bērnam, ja skolā radušās problēmas ar pedagogiem vai vienaudžiem. Kopā ar speciālistiem un vecākiem notiks izglītojoša diskusija, ko varēs vērot interneta video tiešraidē, kā arī piedalīties ar saviem jautājumiem un uzreiz saņemt atbildes.

Vecāki jau bērna pirmsskolas vecumā mēdz aizdomāties, kā bērns adaptēsies skolas videi, kā tiks galā ar mācību vielu, un, kā vecākiem atbalstīt bērnu skolas gaitās? Ja bērns skolā sastopas ar problēmām - attiecībās ar vienaudžiem vai pedagogiem, vecākiem nereti trūkst padoma, kāda ir viņu loma šo konfliktu risināšānā? Kā vislabāk atbalstīt savu bērnu un motivēt viņu pozitīvai uzvedībai skolā? Latvijas skolu vides kontekstā jārisina arī bērnu sociālās atstumtības problēmas - ja bērns skolā nevar iejusties, tiek izsmiets un atgrūsts.

39 Latvijas skolās

Māmiņu Kluba video tiešraides ir noderīgs palīgs, izglītojot vecākus, radot iespēju bez maksas sastapt dažādus bērnu attīstības ekspertus.

www.maminuklubs.lv

Tiešraides laikā vecāki tiks iepazīstināti arī ar speciālām īsfilmām, kas paredzētas bērniem un rāda, kā veidot attiecības ar vecākiem un vienaudžiem. Tajās arī sabiedrībā pazīstami jauni, radoši cilvēki dalīsies savos iedvesmas stāstos - kā kļūt par to, ko vēlies.

www.maminuklubs.lv

Vecāku apvienība un medijs «Māmiņu Klubs» vecāku online konferences nodrošinās katru mēnesi, piedāvājot aktuālus tematus un izglītojot vecākus par veselīgu grūtniecību, dzemdībām, bērna aprūpi un attīstību, kā arī ģimenes veselības jautājumiem. Katru mēnesi «Māmiņu Kluba» tiešraidēs piedalās ap 8000 vecāku.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu