Trillera cienīgi notikumi Teikā: sirmgalvis ar «Audi» sarīko pamatīgu jezgu (227)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Trillera cienīgi notikumi pirmdien risinājušies Teikā, kur kāds 67 gadus vecs «Audi» vadītājs, likumsargiem pietuvojoties auto, pavērsis pret policistiem ieroci.

Kā informē Valsts policijā, pirmdienas rītā Rīgā policisti apturējuši kādu «Audi» vadītāju, jo viņš brauca bez ieslēgtām gaismām.

Pēc apturēšanas policisti pamanīja, ka tā vadītājam rokās ir ierocis, bet, kad policisti pietuvojās transportlīdzeklim, autovadītājs ieroci pavērsa pret likuma sargiem.

Policisti mēģināja nomierināt agresīvi noskaņoto vīrieti un brīdināja, lai viņš nolaiž ieroci, taču vīrietis iespieda pedāli grīdā un uzsāka bēgšanu.

Vīrieša notveršanā tika iesaistītas vairākas policijas ekipāžas un viņu izdevās notvert tikai ārpus pilsētas robežām.

Bēgšanas laikā vīrietis, apdraudot citu autovadītāju drošību, strauji manevrēja pa ceļu un policistiem nācās pielietot šaujamieroci, lai mēģinātu viņu apturēt, tomēr pat tas nepiespieda pārgalvīgo braucēju apstāties.

Tomēr pēc vairāk nekā pusstundu ilgušās pakaļdzīšanās policisti izmantoja brīdi, kad agresīvais braucējs uz mirkli samazināja ātrumu, un nogrieza viņam ceļu. Vadītājs nobrauca no ceļa un mēģināja turpināt bēgšanu, taču, atgriežoties uz brauktuves, netika galā ar auto vadību un ietriecās stabā.

Pret 67 gadus veco vadītāju uzsākts kriminālprocess par pretošanos valsts varas pārstāvjiem un par nelikumīgu munīcijas glabāšanu, kas vēlāk tika atrasta viņa automašīnā. Ierocis, ko vīrietis bija pavērsis pret policijas darbiniekiem izrādījās gāzes pistole.

Komentāri (227)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu