Vairāki Holivudas darboņi apsūdzēti pusaudžu seksuālā izmantošanā (10)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Trīs ietekmīgi izklaides industrijas darboņi noraidījuši apsūdzības, ka viņi 90.gados seksuāli izmantojuši pusaudžus. Kā jau ziņots iepriekš, 31 gadu vecais Maikls Īgans apgalvo, ka franšīzes «X-Men» («X-cilvēki») režisors Braiens Singers 90.gadu beigās esot viņam uzspiedis seksu ballītēs Kalifornijā un Havaju salās. Tolaik Īgans bija 17 gadus vecs.

Havaju salās ierosinātās lietas materiālos teikts, ka Īgans ar modeļa vai aktiera darba piedāvājumiem ievilināts prostitūcijas tīklā, kur viņam Holivudas darboņu ballītēs likts nodarboties ar seksu ar sanākušajiem vīriešiem.

Singers apsūdzēts četros punktos - emocionāla kaitējuma nodarīšanā, uzbrukumā, fiziskā aizskaršanā un privātuma pārkāpšanā. Vīrieša advokāts norāda, ka viņa klients par katru nodarījumu vēlas saņemt vismaz 75 000 ASV dolāru (54 200 eiro) kompensāciju.

Vēlāk Īgans nosauca vēl trīs vīriešus, kas esot bijuši iesaistīti pedofilu tīklā. Tie bija telekanāla «Fox» agrākais vadītājs Gārts Ansjē, kompānijas «The Goddard Group» īpašnieks Gerijs Godārs un Deivids Neimans, kurš kādreiz vadīja studijas «Disney» televīzijas nodaļu.

«Visas Gārtam Ansjē izvirzītās apsūdzības ir absolūti nepatiesas. Esam pārliecināti, ka tiesa nonāks pie tādiem pašiem secinājumiem, kad tiks prezentēti pierādījumi,» paziņoja Ansjē advokāte.

Viņa apgalvo, ka uzņēmējs nekad neesot bijis mājā Havaju salās, ko ierosinātajā lietā aprakstījis Īgans.

Neimans sociālajā tīklā «Facebook» norāda, ka apsūdzības esot «pilnīgi meli bez mazākās patiesības dzirksts». «Tā melot ir pretīgi un ļoti ļauni, īpaši jau tiesas dokumentos,» viņš norāda.

Savukārt Godārs patlaban izbraucis no ASV, bet sola tuvākajā laikā izskatīt apsūdzības. «Balstoties uz mūsu izpratni par apsūdzību dabu, tām nav pamata,» sacīja viņa pārstāvji.

Arī Singers noraidījis viņam izvirzītās apsūdzības. «Skaidrs, ka šīs tiesvedības mērķis ir gūt atpazīstamību dažas nedēļas pirms Braiena jaunās filmas iznākšanas,» norāda viņa advokāts.

«X-Men: Days of Future Past» («X-cilvēki: Bijušās nākotnes dienas») iznāks 23.maijā. Aktieru sastāvā ir tādas kinozvaigznes kā Dženifera Lorensa, Hjū Džekmens, Maikls Fasbenders, Halle Berija un Patriks Stjuarts.

Tā ir populārās franšīzes piektā filma.

Lieta ierosināta Havaju salās tāpēc, ka tur uz laiku atcelts noilgums lietās par nepilngadīgo seksuālu izmantošanu.

48 gadus vecais Singers pazīstams ar tādām filmām kā «The Usual Suspects» («Parastie aizdomās turamie»), «Superman Returns» («Supermens atgriežas») un «Jack the Giant Slayer» («Džeks milžu bende»).

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu