Čalovskis izdomājis, kā kļūt «noderīgs sabiedrībai» (56)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Smagos kibernoziegumos apsūdzētais Deniss Čalovskis izveidojis sociālu nekomerciālu projektu «stopbedres.lv», kas palīdzēšot ātri un efektīvi nodrošināt komunikāciju starp sabiedrību un valsts institūcijām, portālam «Apollo» pavēstīja Čalovskis.

Čalovskis atklāj, ka ir izveidojis aplikāciju, ar kuras palīdzību iedzīvotāji Rīgas domei varēs informēt par bedrēm pilsētas ielās. Nofotografējot bedri, to varēs ielādēt portālā «stopbedres.lv», bet portāls automātiski aizsūtīs to domei, lai pašvaldība to varētu likvidēt.

Savukārt Rīgas domei vajadzēs apskatīt paziņojumu, likvidēt problēmu un nodemonstrēt izlabotu defektu ar fotogrāfijas palīdzību, norāda Čalovskis.

«Es esmu gatavs palīdzēt cilvēkiem un kļūt noderīgs sabiedrībai. Projekts «stopbedres.lv» ir pirmais solis šajā virzienā. Mūsu valstī ir daudz problēmu, bet ne visas problēmas tiek atrisinātas un dažādu problēmu risinājumu sabiedrība neredz. Ne vienmēr sabiedrībai ir iespēja paziņot par kādu problēmu, lai pašvaldība savlaicīgi to varētu atrisināt. Šobrīd viena no aktuālākajām problēmām – bedres uz ceļiem. Atrisinot šo problēmu, es gribētu sākt risinātas citas problēmas, piemēram, atkritumi, bērnu laukumi, apgaismojums,» skaidro Čalovskis.

Komentāri (56)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu