Andersons: Līguma nav, bet skatos Vācijas virzienā (2)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokejists Jānis Andersons patlaban nav izlēmis, kur turpinās karjeru, bet sarunā ar «Apollo» sacīja, ka pieļauj iespēju palikt Vācijā.

27 gadus vecais Andersons sezonu aizvadīja Vācijas otrajā līgā, pārstāvot Heilbronnas «Falken» komandu. Klubs, kurš atrodas Vācijas lejasdaļā, neiekļuva izslēgšanas spēlēs un sezonas izskaņā piedalījās pārspēlēs par vietas saglabāšanu čempionātā, kas tika sekmīgi paveikts.

Sezonu Jānis noslēdz priekšlaicīgi, vienā no mačiem iedzīvojoties potītes savainojumā, pēc kā vēlāk sekoja operācija. Patlaban Jānis Čehijā iziet rehabilitāciju un ir bez līguma, taču teic, ka ar Vāciju joprojām norisinās sarunas.

«Pagaidām līgums uz nākamo sezonu nav un daudz kas būs atkarīgs no tā, kādi mērķi būs klubam. Esmu dzirdējis, ka Heilbronna plāno koncentrēties uz juniora vecuma spēlētājiem,» saka aizsargs. «Ja tā būs, iespējams, notiks sastāva atjaunināšana.»

Heilbronnas komanda ir fārmklubs Vācijas hokeja līgas (DEL) vienībai Manheimas «Adler» un tieši Manheimas bosi diktē noteikumus, kādu kadru politiku piekopt «Falken» komandai. Ar sadzīves apstākļiem Andersons ir apmierināts un arī čempionāta līmenis ir labs, attālumi starp pārbraucieniem pārsvarā ir nelieli, tālakajam ceļam vedot uz Brēmerhāfeni Vācijas ziemeļos aptuveni 650 kilometrus.

Klubā arī nākamgad par galveno treneri strādās bijušais Latvijas izlases hokejists Igors Pavlovs, kas Andersona gadījumā var nospēlēt izšķirošu lomu sarunās par jauno līgumu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu