Zviedrijas hokeja izlase pārbaudes spēlē sagrauj Norvēģiju (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Panākumu Eiropas Hokeja izaicinājuma (EHC) turnīra laikā notikušajā pārbaudes spēlē trešdien izcīnīja Zviedrijas izlase, kas ar rezultātu 6:1 (1:1, 3:0, 2:0) sagrāva Norvēģiju.

Uzvarētājiem ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Niklass Ulausons.

Piektdien abas komandas sacentīsies atkārtoti.

Pēc šī panākuma Zviedrija ar 13 punktiem piecās spēlēs pacēlusies uz pirmo vietu EHC turnīrā, bet tai ar maksimāli iespējamajiem 12 punktiem četrās spēlēs seko Čehija un Somija.

Tikmēr Latvijas izlase aizvadītajās četrās turnīra spēlēs ieguvusi trīs punktus, pašlaik ieņemot desmito vietu starp 12 vienībām.

Pēdējās divās EHC cīņās Latvija piektdien un sestdien uzņems Franciju, kas pirmajās četrās spēlēs savākusi piecus punktus.

EHC turnīra laikā pirms pasaules čempionāta katra no izlasēm aizvadīs pa sešām spēlēm. Pērnā gada sacensībās Latvijas izlase iekrāja vien trīs punktus un ierindojās pēdējā vietā.

Pasaules čempionāts Minskā risināsies no 9. līdz 25.maijam. Latvijas izlase tajā spēlēs vienā apakšgrupā ar Somiju, Krieviju, ASV, Šveici, Vāciju, Baltkrieviju un Kazahstānu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu