Lipmans: Punnenovam pateicu - Tu esi otrs Gudļevskis (26)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas Hokeja federācijas prezidents Kirovs Lipmans sarunā ar «Latvijas Avīzi» pastāstījis par notikumiem Latvijas izlasē un pauda prieku, ka valstsvienības rindās piekrituši spēlēt daži pieredzējušie hokejisti.

«Lai nu iet, kā iet, tomēr čempionātu gaidu bez lielām bažām. Tik un tā izlase cīnīsies, jaunie vairāk gribēs sevi pierādīt,» teic Lipmans.

«Man patika spēles pret Krievijas izlasi, komanda labi spēlēja, bet vārtsargs Ivars Punnenovs vispār malacis. Pēc mača piegāju pie viņa un teicu: tu esi otrs Gudļevskis! Man liels prieks, ka Latvijas U-18 izlase iekļuva elites divīzijā. Malači, tas pierāda, ka jaunie gatavi atdot visus spēkus. Es tikai gribētu, lai hokejisti ir godīgāki. Lai cik arī esmu neapmierināts ar Jāņa Sprukta atteikumu, bet viņš vismaz bija godīgs. Ja negribi spēlēt, tad negribi, bet nevajag tēlot, ka ir veselības problēmas,» izteicies Lipmans.

Herberts Vasiļjevs un Aleksandrs Ņiživijs neesot bijuši galvenā trenera Teda Nola plānos, taču izlases lazarete ieviesusi zināmas korekcijas un abi pieredzējušie hokejisti gatavojas pasaules čempionātam.

«No izveidotā sarak­sta nācās izsvītrot vairākus spēlētājus, tāpēc gribējām komandu padarīt spēcīgāku. Ir tādi hokejisti, kam izlase sirdij tuva, un viņi saprot, ka pārstāv valsti, turpretī dažiem ir attieksme – ai, ko es tur spēlēšu. Problēma nav tikai mums, tā ir arī citās valstīs, īpaši pēc olimpiskajām spēlēm. Šādās situācijās daudz var noteikt treneri, bet Nolanam šobrīd par maz laika, lai pievērstos izlasei. Viņa vadītā Bufalo komanda «Sabres» palika pēdējā vietā NHL, un Nolanam steidzami jākārto lietas, lai nākamajā sezonā būtu labāk,» laikrakstam norādīja federācijas prezidents.

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu