Grupa «Otra puse» izsludina lielkoncerta īpašo viešņu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ar joni tuvojas 7. maijs, kad koncertzālē «Palladium» lielkoncertu «Uzzīmē mani» sniegs populārā latviešu grupa «Otra puse».  Grupa saviem klausītājiem sagatavojusi vairākus muzikālus pārsteigumus, viens no tiem - īpašā viešņa dziedātaja Aija Andrejeva. 

Grupas lielkoncertā «Uzzīmē mani», kas norisināsies koncertzālē «Palladium», muzikālo skanējumu un Normunda Pauniņa dziedājumu papildinās grupas dalībnieki Ivars Makstnieks (taustiņi), Jānis Čubars (ģitāra), Jānis Olekšs (bass), Mārtiņš Miļevskis (bungas). Kā jau iepriekš ziņots, īpašais viesmākslinieks būs arī Latvijā populārākais perkusiju virtuozs Rihards Zaļupe. Pēc viņa sagatavotajām aranžijām, koncerta laikā vairākas dziesmas tiks izpildītas Jāzepa Vītola Latvijas mūzikas akadēmijas stīgu kvarteta pavadījumā. Piedalīties uzaicināts arī ilggadējais grupas ģitārists Arnolds Kārklis, kas šajā koncertā spēlēs mandolīnu. Savukārt fona vokālistes būs Laura Raila un Iveta Gaile. Kopumā uz skatuves kāps 14 mākslinieki.

Kā īpašā koncerta viešņa klausītājus priecēs dziedātāja Aija Andrejeva, izpildot duetā ar Normundu iedziedāto dziesmu «Ave Pali», kas pirms diviem gadiem kļuva par latviešu pop un rokdziesmu aptaujas «Muzikālā banka» visvertīgāko dziesmu un ierindojās 1.vietā.

7.maijā koncertzālē «Palladium» grupas «Otra Puse» koncertu iesildīt ir pieacināts ilggadējais grupas draugs, kurš bija grupas sastāvā tās atdzimšanas periodā, kā arī darbojās kā tās menedžeris – Dj Rudd.

DJ Rudd (Rūdolfs Budze) ir dīdžejs un producents. Ar dīdžejsetiem uzstājies visos nozīmīgākajos Latvijas klubos un festivālos, kā arī Lietuvā, Igaunijā, Krievijā, Polijā, Austrijā, Nīderlandē un ASV. Pavadošais Arstarulsmirus (ex-Gustavo) dīdžejs pēdējās divās koncertsērijās un citos pasākumos. Producējis Astro'n'out albumu «Lauvas», daļēji Dona albumus «Signāls» un «Varanasi». Mūsdienās veido deju mūzikas raidījumus Pieci.LV ēterā piektdienu un sestdienu vakaros.

Tāpat, grupas radošā komanda īpaši padomājusi arī par koncerta vizuālo noformējumu katrai dziesmai. Video vizualizācijas sagatavojis Rihards Bluka, kurš vairāk darbojas kā brīvmākslinieks un koncentrējas uz video ražošanu un reklāmu veidošanu

Lielkoncertā «Uzzīmē mani» dzirdēsim «Otras puses» tādus hitus kā «Vēstules», «Ieskaties», «Nakts vai Rīts», «Dievs dod», «Pēc lietus», kā arī dziesmas no jaunā albuma «Uzzīmē mani». Kā zināms, šis grupas albums Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas «Zelta Mikrofons 2013» ceremonijā saņēmis apbalvojumu kā pagājušā gada labākais popmūzikas albums. Turklāt šīs vasaras karstākais mūzikas festivāls «Summer Sound» izziņojuši galvenos festivāla māksliniekus, kuru vidū ir arī grupa «Otra puse».

Biļetes uz grupas «Otra Puse» koncertu «Uzzīmē mani» 7.maijā koncertzālē «Palladium» iespējams iegādāties Narvesen, Statoil un daudzās citās Biļešu servisa tirdzniecības vietās. Ieejas maksa – 15 eiro, savukārt vieta īpašajā VIP ložā ar sēdvietām pie galdiņiem, cena ir 40 eiro.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu