«Skonto» nokārtojusi parādsaistības ar virslīgu un turpinās startēt (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: skontofc.lv

Latvijas titulētākais futbola klubs Rīgas «Skonto» šodien ir nokārtojis savas parādsaistības ar biedrību «Latvijas Futbola virslīga» un turpinās startēt valsts čempionātā, aģentūrai LETA apstiprināja virslīgas izpilddirektors Emīls Latkovskis.

Kā zināms, marta izskaņā «Skonto» tika dots mēnesis laika, lai nokārtotu parādsaistības ar biedrību, kas sasniedza nepilnus 5000 eiro. Ja tas netiktu izdarīts, klubs tiktu izslēgts no Latvijas «SMScredit.lv Virslīgas» futbola čempionāta.

Tomēr ceturtdien, kas bija pēdējā diena, «Skonto» savus parādus ar virslīgu ir dzēsusi.

««Skonto» kubs ir nokārtojis savus parādus ar virslīgu un turnīrs turpināsies desmit komandu sastāvā,» pavēstīja Latkovskis. «Cerams, ka klubs tikpat veiksmīgi pratīs nokārtot parādsaistības ar spēlētājiem un Valsts ieņēmumu dienestu.»

Kā zināms, par «Skonto» ģenerālsponsoru nesen kļuva Krievijas investīciju kompānija «SA-Futbola aģentūra».

Trešdien sarunā ar aģentūru LETA nodomu samaksāt parādus apliecināja arī «Skonto» kluba direktors Askolds Uldriķis.

Jau vēstīts, ka parādsaistību dēļ «Skonto» komanda šogad nevarēs piedalīties UEFA Eiropas līgas turnīrā, kam tā bija kvalificējusies.

«Skonto» vienība virslīgas kopvērtējumā šobrīd atrodas otrajā vietā ar izcīnītiem 12 punktiem piecās spēlēs, par trīs punktu tiesu atpaliekot no pašreizējiem valsts čempioniem «Ventspils». Trešdien rīdzinieki sasniedza arī Latvijas kausa izcīņas finālu, kurā viņiem būs jāspēkojas ar «Jelgavu».

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu