Jaunais KHL klubs pastiprinās ar somu veterānu (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Somijas klubs Helsinku «Jokerit», kas nākamajā sezonā startēs Kontinentālajā hokeja līgā (KHL), papildinājis sastāvu ar pieredzējušo somu uzbrucēju Niklasu Hagmanu, informē komanda.

Līgums ar 34 gadus veco uzbrucēju noslēgts uz divām sezonām.

Hagmans lielu daļu savas karjeras aizvadījis Nacionālajā hokeja līgā (NHL), piedaloties tieši 800 spēlēs, kurās vārtsargus pārspējis 151 reizi un atdevis 157 rezultatīvas piespēles. Savas NHL karjeras laikā viņš pārstāvējis tādus klubus kā Floridas «Panthers», Dalasas «Stars», Toronto «Maple Leafs», Kalgari «Flames» un Anaheimas «Ducks».

Šis nebūs Hagmana pirmais KHL klubs, jo 2012./2013. gada sezonā viņš pārstāvēja Jaroslavļas «Lokomotiv» komandu, 49 regulārā čempionāta spēlēs izceļoties ar 12 vārtiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm, bet sešās Gagarina kausa izcīņas spēlēs viņš ar rezultativitāti neizcēlās.

Šo sezonu Hagmans lielākoties pavadīja Somijas vienībā Pori «Assat», nospēlējot tajā 44 spēles, kurās guva 21 vārtus un izdarīja 17 rezultatīvas piespēles.

Taču sezonu soms noslēdza Šveices augstākās līgas (NLA) komandā «Fribourg Gotteron», regulārā čempionāta noslēgumā aizvadot četrus mačus, gūstot vienus vārtus un četrreiz rezultatīvi asistējot partneriem. Izslēgšanas cīņās viņa rēķinā desmit cīņas, trīs vārti un tikpat rezultatīvas piespēles.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu