Siguldā pirmoreiz notiks komandu sprints rollerslēpošanā un skrituļošanā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centra asfaltētajā trasē 3. maijā pirmo reizi Latvijā notiks starptautiskas rollerslēpošanas un skrituļošanas komandu sacensības «Sigulda Grand Prix», aģentūru LETA informēja Siguldas novada domē.

Sacensību formāts Latvijā ir mazliet neierasts, taču populārs pasaulē - komandu sprints, kur divi dalībnieki pārmaiņus veic trīs apļus.

Sacensību dienā rollerslēpotājiem starts paredzēts plkst. 11.00. Rollerslēpotāji savas distances veic klasiskajā stilā ar rollerslēpēm, kas aprīkotas ar melnās gumijas riteņiem. Savukārt plkst. 15.00 startēs skrituļslidotāji, kam slidu izvēlē nav ierobežojumi.

Dalībnieki sacensībām var pieteikties līdz 1. maija, plkst. 18.00 mājaslapā «www.ba2.lv». Pieteikšanās pēc 1. maija vai sacensību dienā būs par paaugstinātu dalības maksu. Novadniekiem, uzrādot novadā deklarēto iedzīvotāju ID karti, būs 25% atlaide. Katras grupas pirmo trīs vietu ieguvējus apbalvos ar medaļām.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu