Kūlens: Pēc spēlēm pret Franciju atvadīsimies no pāris spēlētājiem (13)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Latvijas hokeja izlases kandidātu nemitīgā papildināšanās un citu kandidātu atskaitīšana no komandas pirms gaidāmā pasaules čempionāta ir ierasta prakse, kas turklāt ļauj novērtēt tuvākās valstsvienības rezerves, uzskata izlases galvenā trenera palīgs Toms Kūlens.

Piektdien un sestdien Latvijas izlase divās Eiropas Hokeja izaicinājuma (EHC) kausa spēlēs savā laukumā tiksies ar Franciju.

«Kad visu nedēļu treniņi bijuši vienpadsmitos no rīta, bet tad pēkšņi piecos vakarā, ir nedaudz citādāk. Visu dienu jāgaida nodarbība, tāpēc labāk, ja treniņš ir no rīta. Taču kopumā šodien treniņā viss bija kārtībā. Ir lieliski atkal būt lielajā laukumā,» par ceturtdienas treniņu «Arēnā Rīga» aģentūrai LETA izteicās Kūlens.

«Ir labi, ka mums beidzot pievienojušies Kaspars Daugaviņš, Miķelis Rēdlihs un Aleksandrs Ņiživijs. Arī Ronalds Ķēniņš ir ceļā. Zinājām, ka vairāki hokejisti varēs pievienoties tikai treniņprocesa laikā, jo viņiem ir jāpabeidz sava sezona. Tā ir normāla prakse,» pēdējās izmaiņas izlases nometnē komentēja treneris. «Pateicoties tam, ka citi hokejisti pievienojās vēlāk, mums bija iespēja apskatīt citus - gados jaunākus - hokejistus.»

«Šodien treniņā mums bija piecas maiņas plus vēl viens hokejists. Aizvadīsim šonedēļ paredzētās pārbaudes spēles pret Franciju un atkal atvadīsimies no pāris spēlētājiem. Tāds ir plāns, un pēc tam dosimies uz Bratislavu,» par izlases plāniem izteicās Kūlens. «Par spēlētājiem, kuri atstās komandu, tiksim skaidrībā svētdien un pirmdien.»

Zināms, ka izlases vārtus piektdienas mačā pret Franciju sargās Edgars Masaļskis, tomēr galējais vienības sastāvs spēlei būs zināms vien piektdien no rīta.

Pēdējās pārbaudes spēles pirms gaidāmā pasaules čempionāta tiks aizvadītas Slovākijas galvaspilsētā Bratislavā, kad no 1. līdz 3. maijam Latvijas izlase piedalīsies trīs valstu pārbaudes turnīrā. Bez mājiniekiem slovākiem turnīrā piedalīsies vēl Norvēģijas valstsvienība.

Pasaules čempionāts Minskā risināsies no 9. līdz 25. maijam. Latvijas izlase tajā spēlēs vienā apakšgrupā ar Somiju, Krieviju, ASV, Šveici, Vāciju, Baltkrieviju un Kazahstānu.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu