Tamanes komanda panāk neizšķirtu finālsērijā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIBA Europe

Otro uzvaru Polijas čempionāta finālsērijas spēlēs ceturtdien izcīnīja latviešu basketbolistes Zanes Tamanes pārstāvētā pagājušās sezonas spēcīgākā komanda Krakovas «Wisla Can-Pack», tādējādi pārtraucot divu neveiksmju sēriju un pagarinot cīņu par zelta medaļām. 

Sērijas ceturtajā mačā Krakovas klubs izbraukumā ar 53:45 (11:10, 14:16, 10:9, 18:10) uzvarēja Polkovices CCC vienību, sērijā līdz trim uzvarām panākot neizšķirtu 2-2.

Tamane šoreiz laukumā pavadīja tikai astoņas minūtes un 35 sekundes, kuru laikā guva divus punktus, realizējot vienu no diviem divpunktu metieniem. Latviete iekrāja arī trīs atlēkušās bumbas, vienu rezultatīvu piespēli un vienu piezīmi.

Krakovas kluba rindās laukumā devās deviņas no spēlei pieteiktajām 11 basketbolistēm, bet Tamane tika pie trešā mazākā spēles laika.

Sērijas izšķirošā spēle svētdien notiks Krakovā.

Kā zināms, finālsērijas pirmajā spēlē pagājušajā trešdienā Tamane guva astoņus punktus, palīdzot klubam tikt pie panākuma ar rezultātu 56:47, bet dienu vēlāk Tamanes septiņi punkti Krakovas klubu neglāba no neveiksmes ar 53:65. Sērijas trešajā cīņā trešdien latviete guva divus punktus, bet viņas komanda zaudēja ar 62:78.

«Wisla Can-Pack» komanda Polijas čempionātā uzvarējusi 22 reizes.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu