Latvijas piederīgā iesūdz tiesā Kanādas lielveikalu, prasot 8 miljonus dolāru (46)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: jose.jhg, CC BY-NC-SA 2.0

Imigrante no Latvijas iesūdzējusi tiesā Kanādas lielveikalu par goda zaudējumu tiesas procesā, kurā sieviete notiesāta veikala apzagšanā un par adatu noslēpšanu produktos, vēsta laikraksts «Calgary National Post».

Tatjanai Granadai no Latvijas 2010.gadā par zagšanu noteikts aizliegums apmeklēt Kalgari lielveikalu «Co-op». Lai atriebtos tirdzniecības centram, viņa atgriezās veikalā un konditorejas izstrādājumos un piena produktos ievietoja adatas, naglas un saspraudes.

2012.gadā Granada atzīta par vainīgu aizlieguma pārkāpšanā un veikala preču sabotēšanā un viņai tika piespriests trīs gadu cietumsods.

No ieslodzījuma Granada izlaista šā gada 6.martā.

Tagad sieviete vērusies tiesā, apgalvojot, ka veikals vainīgs par viņas apkaunojumu un ģimenes goda zaudēšanu, kas, pēc sievietes sacītā, novedis pie viņas vīra pašnāvības.

Granada apgalvo, ka kompānija viņai esot nodarījusi emocionālu kaitējumu un vainojama faktā, ka viņa nespējot atrast darbu.

Par šīm ciešanām Granada vēloties no veikala tiesas ceļā piedzīt astoņus miljonus Kanādas dolāru, taču paudusi gatavību sarunām par ārpustiesas mierizlīgumu.

Granada, kas tiesā pārstāv pati sevi, iesniegumā norāda, ka viņai nav ienākumu un viņai kā atraitnei vienatnē jāaudzina divi bērni.

«Co-op» pārstāvji laikrakstam sacīja, ka nav saņēmuši paziņojumu par uzsākto tiesas procesu un nav par tādu informēti.

Komentāri (46)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu