10 ieteikumi, kā iepazīties ar vīrieti

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Sievietes sen vairs nav tās biklās būtnes, kas dejās rātni sēdēja maliņā un gaidīja, kad kāds nāks viņu uzlūgt uz deju. Mūsdienu sievietes izkarojušas sev tiesības ne tikai balsot un piedalīties valsts pārvaldē, bet arī pašām iepazīties ar vīriešiem. Tiesības ir laba lieta, bet reizēm pietrūkst ideju kā to izdarīt.

Kā pievērst sev uzmanību nesarkstot un nemulstot krāšņa vīrieša uzmanību un apburt viņu? Izrādās tas nemaz nav tik sarežģīti. Piedāvājam dažas idejas, piemēram, uzrakstīt «parādzīmi», palūgt, lai palīdz aiztaisīt kakla rotu., izlikties, ka kļūdījāties, izmantot vēl desmitiem paņēmienu, ar kuru palīdzību var negaidot iepazīties. Turklāt noskatītais vīrietis pat neko nenojautīs. Arī to, ka iepriekš tika sagatavots plāns.

1. Sporta zālē.
Noskatiet seksīgu puisi sporta zālē. Kad viņš sāk lietot trenažieru spēka vingrinājumiem, palūdziet samainīties ar trenažieriem. Paslavējiet viņa sportisko formu. Palūdziet, lai viņš parāda vingrinājumus, kas ļauj viņam sevi uzturēt tik teicamā formu. 

2. «Parādzīme».
Skaidrs, ka kuram katram vīrietim, kas iepaticies nevarēs skriet klāt un piedāvāt uzrakstīt parādzīmi. Nepieciešama attiecīga situācija un attiecīgās profesijas pārstāvji. Un tie būtu oficianti. Saskatieties ar simpātisku oficiantu, kad ar draudzenēm kārtējo reizi pasēžat restorānā. Kad atnests rēķins, tā otrā pusē uzrakstiet savu telefona numuru un to, ka esat viņam parādā dzērienu. Tad vienkārši jāgaida.

3. Palīdzība ar kaklarotu.
Piefiksējot klubā vēlamo tipu. Noņemiet kaklarotu. Pārliecinieties vai tai ir aizdare. Pienāciet pie viņa un palūdziet, lai palīdz aiztaisīt kaklarotu. Paceliet matus, lai atsegtu kaklu, pagrieziet galvu un žilbinoši uzsmaidiet.kamēr viņš knibinās gar slēzdeni pasakiet, ka nez vai viņš iedomājās, ka šovakar palīdzes meitenei apģērbties.

4. Starpnieku izmantošana.
Uzrunājiet nevis savu upuri, bet viņa draugu. Protams, vēlams pārliecināties vai viņš tiešām ir viņa draugs. Pavediet maliņā un iztaujājiet vai izvēlētais puisis ir seksīgs. Ja draugs ir īsts draugs, tad ar prieku sniegtu vajadzīgo informāciju. Uzmanīgi noklausieties visu, ko viņš stāsta par drauga iekšējo pasauli, tad atvainojaties un pazūdiet no draugu redzesloka. Pa to laiku šis draugs radīs brīnumu. Pastāv izredzes, ka upuris pats iekritīs izliktās lamatās. 

5. Aizsardzība pret saules stariem.
Pludmalē vai pie baseina iekārtojaties blakus simpātiskam pusism un pajautājiet, vai viņš gadījumā nav paņēmis līdz krēmu pret apdegumiem. Tik pat labi darbojas lūgums ieziest grūti aizsniedzamās vietas uz muguras.

6. Gastranomiskais piegājiens.
Smalkā gastranomijā noskatot pievilcīgu vīrieti, kas iepērkās. Pieskaroties viņa plecam palūdziet, lai palīdz izvēlēties sieru, jo jūs neko daudz nesaprotat, bet šovakar nāks draugi ciemos. Pat ja viņš pats neko nejēdz no sieriem, viņš centīsies ieteikt kādus, kas viņam garšo. Uzturiet sarunu jautājot par viņa plāniem uz vakaru.

7. Pārskatīšanās.
Uzsitiet simpātiskam puisim uz pleca, kad viņš atskatīsies, notēlojiet pārsteigumu un sakiet, ka pārskatījāties. Pēc tam apgalvojiet, ka pazīstat viņa muguras dubultnieku.

8. Viltusskolasbiedrs.
Apturiet nepazīstamo, bet patīkamo vīrieti burvīgi smaidot sakiet, ka jūs taču viņu pazīstat, jūs taču kopā mācījāties un pieminiet savu skolu vai augstskolu. Kad viņš teiks, ka mācījies citur, vienkārši uzturiet sarunu.

9. Kopējas sporta nodarbības.
Pludmalē vai citā aktīvās atpūtas vietā noskatiet seksīgu puisi, kas ar draugiem spēlē futbolu, voleibolu vai citas spēles un palūdziet atļauju pievienoties.

10. Iekļūšana viņa telefonā.
Izliekaties, ka pazudis jūsu mobilais telefons un palūdziet puisi jum spiezvanīt. Tādā veidā jūsu numurs nonāks viņa telefonā un labs sarunas sākums.     

<b>janoma.cl</b>

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu