1188 ievieš jaunu pakalpojumu - būtisku palīgu ceļotājiem (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ninjapotato, CC BY-NC-ND 2.0

Uzziņu dienests 1188 aprīlī papildinājis savu uzziņu klāstu ar lēto aviobiļešu meklēšanas un pirkšanas iespējām, informē uzņēmuma «Lattelecom» pārstāve Līga Bite.

Šo pakalpojumu 1188 savā mājas lapā nodrošina sadarbībā ar Latvijas vadošajām aviobiļešu kompānijām - «airBaltic», «Latvia Tours» un «EuroTravel».

Mājas lapā http://www.1188.lv/satiksme/avio ir izveidots lēto aviobiļešu meklētājs, kas sniedz iespēju izvēlēties ērtāko un izdevīgāko avioreisu, kā arī iegādāties biļetes gan uz tiešajiem lidojumiem, gan ar izdevīgāko pārsēšanos.

Ikviens 1188 apmeklētājs var iepazīties ar trīs iepriekšminēto Latvijas aviobiļešu kompāniju piedāvājumu vienuviet un izvēlēties izdevīgāko risinājumu starp lielākajām Eiropas aviokompānijām («Ryanair», «WizzAir», «easyJet», «Lufthansa», SAS, «Aeroflot», «Vueling», «airberlin», «airBaltic», «LITair», «Estonian air» u.c.).

«Aviobiļešu meklētājs ļauj ērti plānot ceļojumus pēc datuma, kas ir īpaši izdevīgi sarežģītiem un tāliem lidojumiem, jo ir iespēja izvēlēties piemērotāko variantu kā pēc cenas, tā arī pēc pārsēšanos skaita. Lidojumu var izvēlēties arī pēc cenas, ja svarīga ir vismazākā aviobiļetes vērtība,» stāsta SIA Lattelecom BPO» izpilddirektore Agnese Paegle.

«Cilvēkiem mūsdienās arvien biežāk pietrūkst laika, tāpēc mūsu klienti novērtē iespējas plānot savus lidojumus vienuviet un starp vairākiem piedāvājumiem izvēlēties labāko. 1188 avio biļešu meklētājs ir veiksmīgs risinājums klientiem, kuri ir ierobežoti laikā, kā arī tiem, kuri meklē idejas savam ceļojumam. Mēs priecājamies par iespēju piedalīties šajā projektā, jo tas ļauj mums uzrunāt potenciālos ceļotājus un piedāvāt viņiem lielisku izvēles iespēju,» teic «Latvia Tours» direktore Ieva Keiša.

Savukārt Jānis Vanags, «airBaltic» korporatīvo komunikāciju viceprezidents, uzsver: «Ar 60 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS, un sešiem jauniem maršrutiem - Gēteborgu, Aberdīnu, Bukaresti, Varnu, Burgasu, Palmu Maljorku – «airBaltic» ceļotājiem nodrošina plašāko tiešo aviomaršrutu tīklu, tāpēc ir tikai dabīgi, ka mūsu aviobiļetes kļūst aizvien plašāk pieejamas.»

Aviobiļešu meklētājā biļetes var izdrukāt, kā arī saņemt elektroniski e-pastā.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu