15 pazīmes, ka randiņš noslēgsies ar seksu (106)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/moonbird/ http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Pirmais randiņš ir kā loterija: nekad nevar zināt, vai izdosies. No sākuma viss it kā viss norit kā nākās: viņa sirsnīgi osta pasniegtās puķes un izdveš sajūsmas pilnas skaņas, koķetē, ka put vien, visu laiku smejas par katru nieku, bet atliek vīrietim uzņemties iniciatīvu daudz ciešākai komunikācijai, kad viņa apraujas un pieprasa, lai tūlīt pat pavada uz mājām.

Savukārt citreiz viņa neizrāda ne mazākās emocijas sarunas gaitā, visu laiku skatās garām un runā tikai par savu bijušo, bet vakara noslēgumā abi jau attopas gultā, lai gan puisis ne uz ko tādu nav cerējis.

Rodas iespaids, ka viņas to dara tīšām, demonstrējot savu noslēpumainību. Par visu vairāk sievietes nekad negrib dot garantijas, lai arī pašas uzstājīgi tās pieprasa. Nav svarīgi vai tas ir precību solījums vai vīrieša apmaksāts mašīnas remonts. Mierīgāk jau ir negaidīt garantijas, bet vienalga gribētos zināt, vai atcelt rīta sanāksmi vai tomēr izgulēties. Un galu galā: būs kaut kas, vai nē!

Izrādās, ir tautas novērojumi (ko apstiprina arī psihologi) vai sanāks kas vai nē. Sievietes, patiesībā sūta vīriešiem slepenus signālus, kas liecina par viņu nodomiem. Tas, kas māk šos signālus nolasīt, nekad neierodas uz rīta sapulci saburzītā izskatā ar uzsūktiem zilumiem uz kakla un lūpukrāsas pēdām uz apkaklītes.

Tātad sekss būs, ja:

1. Viņa virpina matus ap pirkstu

Daudzām sievietēm uz vaigu kauliem, kakla un pakauša atrodas aktīvas erogēnās zonas. Virpinot vai purinot matus, sieviete stimulē šīs zonas un tas ļauj nolasīt informāciju, ka viņu ķermenis gatavojas seksam. Šīs kustības tiek veiktas neapzināti.

2. Viņa piedāvā aplūkot savu iedegumu vai rētu vai dzimumzīmīti pikantā vietā

Pat, ja tic tam, ka sievietes ir naivas būtnes un nejēdz, ko dara, iepriekšminētās darbības liecina par to, ka BŪS.

3. Dejojot lēnās dejas, viņa spiežas klāt

Protams, viņai patīk dejot un tieši tāpat viņa spiedīsies klāt citam puisim, kas daudzmaz māk deju soļus. Bet vairumam sieviešu, jebkurā gadījumā, deja ir mēģinājums vertikālā stāvoklī apjaust, kas sagaidāms horizontālā stāvoklī. Jā, viņa var nolemt, ka mēģinājums ir noritējis neveiksmīgi un sieviete secinājusi, ka nē, bet katrā ziņā jānovērtē, ka viņa pašlaik veic izpētes darbus jauna partnera sameklēšanā..

4. Viņa ierodas uz randiņu īsā apspīlētā kleitā

Sievietes māk skaitīt ne sliktāk kā vīrieši, tāpēc nevajag domāt, ka viņa nejauši nopirkusi divus izmērus mazāku kleitu. Dekoltē neļauj atraut acu skatu no tā, kas tur rēgojas, bet svārki beidzas tur, kur tiem pieklātos sākties. Skaidrs, ka meitene vēlas radīt neizdzēšamu iespaidu. Uzminiet kāpēc?

5. Viņa liek zodu uz vīrieša pleca

Mūsdienu sievietēm ir atļauts daudz. Tajā skaitā brīvi uzvesties: iekrist kādam mazpazīstamam vīrietim klēpī, draudzīgi bučoties un apskauties ar saviem precētiem darba kolēģiem, utt. Bet ir žesti, kas apliecina dziļu intimitāti. Ja sieviete pienākusi no mugurpuses uzliek savu zodu uz vīrieša pleca, tā ka abu kakli saskaras, tas nozīmē īpaši intīmu žestu. Daudziem dzīvniekiem saskaršanās ar kakliem tiek pielietota kāzu deju vai, cilvēkiem saprotamos jēdzienos, priekšspēles laikā. Vispazīstamākie no dzīvniekiem, kas tā dara, ir zirgi.

6. Viņa nosarkst

Sievietes nosarkst daudz biežāk nekā vīrieši, jo viņā asinsvadi atrodas daudz tuvāk ādas virskārtai. Vaigi sāk ziedēt ne tikai no mulsuma vai satraukuma, bet arī no uzbudinājuma. Ja viņa nosarkusi klausoties vīrieša «interesanto» piedzīvojumu stāstos, tā ir viņas lieta, bet ja viņa nosarkst uzlūkojot, tad tas liecina par ļoti lielu patikšanu.

7. Viņas somiņa ir līdz pēdējam piekrāmēta

Jo tur atrodas visādi vajadzīgi priekšmeti – kosmētikas maciņš, telefons, paciņa ar papīra kabatas lakatiņiem, kožļenes, drošības pēc, sūkājamaās konfektes, matu suka un vēl trīsdesmit septiņas visādas lietiņas, kuras noteikti būs nepieciešamas, ja viņa gadījumā nolēmusi nakšņot ārpus mājas. Un, ja zem visiem šiem krāmiņiem paslēpusies zobu suka…

8. Ja viņa baro no rokas

Sievietes tāpat vien nevienam pirkstus mutē neliek. Ja ir ar mieru kādu barot no rokas, tad tas ir kāds, kas viņai ļoti patīk – putniņš, vāverīte vai kāds ļoti simpātisks puisietis.

9. Viņa laiku pa laikam šūpo kāju

Psihologi apliecina: ja cilvēks vēlas veikt darbību, no kuras ir spiests kaut kādu iemeslu dēļ atturēties, viņš neapzināti veic maskētu ķermeņa kustību, kuras mērķis ir izlādēšanās. Īsāk sakot, ja viņa pļāpājot jau pusstundu kuļ uz kājas pirkstiem pusnovilktu kurpi, tad viņai īstenība grib krist sarunu biedram ap kaklu un bučot viņu nost.

10. Viņa visu laiku skraida uz tualeti

Sievietes, atšķirībā no vīriešiem, uzbūvētas pavisam citādāk, bet tas nenozīmē, ka viņām nepārtrauktu jāskrien uz tualeti. Patiesais dāmu istabas apmeklējuma iemesls ir vēlme vēlreiz pārliecināties par savu izskatu spogulī un pielabot, ja kaut kas nav tā. Tātad, ja viņa ik pa brīdim aizšmauc «papūderēt deguntiņu», tā ir laba zīme. Ja vīrietis būtu vienaldzīgs, viņu nenodarbinātu mokošais jautājums «Varbūt man spīd deguns?», «Varbūt lūpu spīdums izsmērējies?», «Kas notiek ar maniem matiem?»

11. Viņa pieviļ savu labāko draudzeni

Randiņa sākumā viņa paziņo, ka pavisam drīz viņai jāsteidz uz tikšanos ar labāko draudzeni. Randiņa beigās, izrādās, viņai nekur nav jāsteidzas, jo draudzene varot pagaidīt un vispār nekas svarīgs neesot bijis. Tas nozīmē, ka puisis, ar kuru ir randiņš ir daudz interesantāks par draudzeni, jo ar viņu var ne tikai pļāpāt, bet arī mīlēties. Tātad jābeidz pļāpāt, jārīkojas!

12. Viņa dzer par daudz

Vīriešiem alkohols un sekss ir divas atšķirīgas parādības, kuras grūti apvienot. Savukārt sievietēm pat viegls noreibums kāpina uzbudinājumu. Turklāt pēc tam viņai nevajadzēs sevi šaustīt ar pārmetumiem par vieglprātību, jo viņa taču tikai drusciņ zaudēja kontroli pār sevi.

13. Viņa slikti izsakās par savu bijušo

Sievietes labprāt runā par seksu, bet galīgi ne to, ko īstenībā domā. Visdrīzāk viņas bijušais nemaz nebija tāds nejūtīgs nelietis, citādi viņi būtu pašķīrušies jau nākamā dienā pēc iepazīšanās. Nav nekādas vajadzības klausīt visām pasakām par to, cik ļoti bijušais seksuāli apspiedis, nekad nav sagādājis orgasmu un vispār viss bijis šausmīgi. Patiesībā viņa šādā veidā mēģina vēstīt, ka ar jauno partneri viss būs savādāk, jaukāk, neaizmirstamāk. Lūk, kāda vienkārša sieviešu loģika.

14. Viņa runā, runā un runā

Runāšanai sievietei ir pati priekšspēlīgākā priekšspēle – jo vairāk sieviete runā, jo lielākas izredzes, ka itin drīz viņa sāks elsot… bet jāņem vērā: ja sieviete runā sakarīgi un stāsta saistošas lietas, tas vēl nenozīmē, ka tūlīt pat var viņu gāzt gar zemi. Tikai tad, kad viņa sāk runāt aizvien steidzīgāk un nesakarīgāk, tā ir droša zīme, ka viņa aizvien vairāk un vairāk uzbudinās.

15. Viņa nav uzvilkusi biksītes

Komentāri (106)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu