2013.gada Eirovīzijas dziesmu konkurss notiks Malmē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

2013.gada Eirovīzijas dziesmu konkurss notiks Zviedrijas trešajā lielākajā pilsētā Malmē, pirmdien paziņojuši konkursa organizatori.

Kā jau vēstīts, 57.Starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā, kas maijā notika Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku, uzvarēja Zviedrijas pārstāve Lorīna ar dziesmu «Euphoria». Un saskaņā ar Eirovīzijas noteikumiem, uzvarētāja valsts rīko nākamā gada konkursu.

2013.gada Eirovīzijas dziesmu konkurss norisināsies no 14. līdz 18.maijam Malmes Arēnā, kas spēj uzņemt 15 000 apmeklētāju, paziņoja Zviedrijas raidorganizācijas SVT pasākuma producents Martins Osterdāls.

Zviedrijai ir ļoti lielas ambīcijas, un mēs vēlamies padarīt šo konkursu dinamiskāku un emocijām bagātāku, viņš piebilda.

«Tās būs ģimenes svinības visai Eiropai. Malme - multikulturāla pilsēta - ir ideāla vieta šim starptautiskajam notikumam,» atzīmēja SVT vadītāja Ēva Hamiltone.

Zviedrija Eirovīzijas dziesmu konkursu rīkojusi jau vairrākārt. Malmē šis pasākums notika arī 1992.gadā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu