2013.gada lasītākie raksti: Minets uzlabo sievietes veselību (159)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Wagner Ma©edo, CC BY-NC-SA 2.0

Krievu endokrinologs Vjačeslavs Gončarenko vēstī: līdz nesenam laikam tika uzskatīts, ka fellācija (orālais sekss) sievietēm ne kaitē, ne arī ko dod, bet veicot endokrinoloģiskos pētījumus tika secināts, ka sperma visnotaļ labvēlīgi ietekmē sievietes organismu, tāpat kā pats fellācijas process.

Antistresa iedarbība

Veicot partnerim orālo stimulāciju, sievietes lūpu un mēles nervu gali tiek stimulēti, kas izraisa oksitocīna veidošanos. Šis hormons iedarbojas nomierinoši uz smadzenēm un centrālo nervu sistēmu. Jo intensīvāk sieviete savam partnerim veic orālo stimulāciju, jo vairāk oksitocīna izdalās.

Fitnesa efekts

15 minūtes mineta liek sievietei zaudēt 600 kalorijas, kas līdzvērtīgi vienai stundai aerobikas nodarbību vai viena kilometra garai slēpju distancei. Regulāra fellācija uzturot sievietes fizisko formu.

Figūras uzlabošana

Prostagladīns - hormons, ko satur vīrieša sperma, nokļuvis sievietes ķermenī, pat nelielā daudzumā, veicina sievišķā hormona estrogēna veidošanos, kuram pateicoties, tauku šūnas izkārtojas vajadzīgajās vietās – uz krūtīm un gurniem. Tā var tikt pie ideāla auguma.

Āda un mati

Spermas kosmētiskās īpašības zināmas jau sen. Leģendas vēstī, ka Kleopatra visu ķermeni un matus iezieda ar daudzu jaunu vīriešu spermu. Nez vai mūsdienu vidusmēra sievietei kas tāds pieejams. Jāsamierinās ar mīļotā vīrieša devumu un visefektīgāk to izmantot, norijot. Estrogēns, par ko tika minēts iepriekš, uzlabo ādas un matu stāvokli.

Zobi

Spermas sastāvā esošie minerāli un organiskās skābes nostiprina smaganas, mazina parodontīta veidošanos. Savukārt cinks un kālijs uzlabo zobu emalju.

Ķermeņa sagatavošana grūtniecībai

Reizē ar spermu mineta laikā sieviete saņem partnera DNS, kam ir ievērojama loma iestājoties grūtniecībai: auglis vieglāk iedzīvojas dzemdē un ir mazāks risks, ka sievietes ķermenis neatpazīs tēva DNS un neatgrūdīs to. Regulāri uzņemot vīrieša spermu orālā seksa laikā, sievietes organisms pierod pie tās, un imūnā sistēma vairs nepretojas «svešķermeņiem». Pieradināšanas process notiek kuņģim uzsūcot spermu caur kuņģa gļotādu.

Komentāri (159)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu