27.trolejbusa maršrutam tiks mainīts kustības saraksts (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

No 14.septembra tiks mainīts 27.trolejbusa maršruta kustības saraksts darba dienām un brīvdienām, veicot tehniskas korekcijas sarakstos un piemērojot tos transporta plūsmai pilsētā.

Kā informē Rīgas pašvaldības SIA «Rīgas satiksme» preses sekretārs Viktors Zaķis, sākoties skolas laikam, tika secināts, ka būtiski pieaugsi kopējā autotransporta plūsma, kā rezultātā maršrutā ir novērojami kavējumi, attiecīgi tika lemts par labu tam, ka ir jāveic korekcijas attiecīgā maršruta kustības sarakstā.

Uzņēmumā arīdzan atgādina, ka no 2.septembra 27.trolejbusa maršruts tika pagarināts līdz autobusu galapunktam Ziepniekkalnā.

Plašāku informāciju par «Rīgas satiksmes» piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv, sociālajos tīklos «Twitter», «Facebook», «draugiem.lv» vai zvanot pa bezmaksas tālruni 80001919.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu