5 lietas, ko vīrietis vēlas dzirdēt gultā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Teju katram vīrietim nav nekā seksīgāka kā gultā dzirdēt savu partneri un just, ka tas, ko viņš dara, rada nepārprotamu efektu.

1. Vīrietim ir svarīgi, ka seksa laikā sieviete neiztēlojas, ka atrodas gultā ar kādu Holivudas zvaigzni vai pirmo mīlestību. Vai vēl sliktāk vienkārši tēlo, ka viņai ir labi. Vīrieša vārda izkliegšana vai kaislīga izčukstēšana kopā ar kādu patiesu elsu un kunkstienu būs tieši tas, ko viņš gaida. Pie reizes tas uzbudinās arī sievieti.

2. Sen zināms, ka neķītra runāšana gultā stimulē smadzenes un dara uzbudinājumu vēl spēcīgāku. Itin bieži vīrieši paši ņem iniciatīvu savās rokās un uzdod jautājumus, tādus kā «Ko es ar tevi šobrīd daru?», «Kā tev tas patīk?». Ar klusu un kautrīgu - «jā» no sievietes puses ir par maz. Sieviete vajadzētu aprakstīt arī savas izjūtas. Drīkst lietot terminus un vārdus, kuri tiek izmantoti romantiskos sieviešu romānos.

3. Neviens nezin, kas notiek aiz aizvērtām guļamistabas durvīm. Nekas nevar tikt uzskatīts par sliktu vai perversu, ja tas sagādā baudu abiem iesaistītajiem partneriem. Kautrībai jāpaliek aiz guļamistabas sienām un droši jāstāsta viens otram par savām mežonīgākajām seksa fantāzijām. Ja sievietei saņemties to izdarīt ir tik grūti, ka mēle kalst, var papraktizēties vienatnē vannas istabā pie spoguļa tik ilgi, kamēr seju nepārklāj košs sārtums un pāriet histēriskas mulsuma smieklu lēkmes. Ja jau sievietei nav kauns būt kailai vīrieša klātbūtnē, kādēļ, lai kautrētos no savas iekšējās pasaules.

4. Protams, attiecību sākumā pats sekss vien ir pietiekami intīms un doma, ka vajadzētu otram piestāstīt pilnas ausis ar fantāzijām var padarīt sievietes kājas aukstas un likvidēt jeb kuru velmi likties kopīgā gultā. Tomēr sievietei nevajadzētu būt mēmai kā zivij arī tamlīdzīgās situācijās un gaidīt to īpašo brīdi, ka nu tik abi gultā sāks pļāpāt bez apstājas. Vajadzētu sākt ar mazumiņu, kas iedarbosies tik pat spēcīgi kā vēlāk pašu intīmāko sapņu atklāšana. Piemēram -
           «O, jā tieši tā!»
           «Man ir tik labi!»
           «Lūdzu, tikai neapstājies!»
           «Es tevi tik ļoti gribu!
             Un jebkura cita frāze, kas attiecīgajam brīdim ir vispiemērotākā.

       5.   Vīrieši var būt tik pat nepašpārliecināti gultā cik sievietes. Sievietēm šķiet, ka vīrieši noteikti pamanīs nodevīgās krunciņas vai kādu lieku kilogramiņu uz vēdera vai dupša. Tikmēr vīrietis pilnīgi nenojauzdams par sieviešu  kompleksiem ārkārtīgi uztrauksies vai ir gana labs gultā un vai sieviete tiešām gūst baudu. Sekss ir domāts, lai sagādātu baud!. Dažkārt pat tikai dažas pamatīgas elsas no sirds var būt daudz efektīvākas par labi pārdomātu runu. Tiklīdz vīrietis iekāro sievieti, viņš vairs nepamana sieviešu iedomātos trūkumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu