5 vīriešu tipi, kas patīk sievietēm

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Visu nosaka stila izjūta vai konsekventi vienas lomas tēlošana, tad panākumi garantēti. Nekādā gadījumā nejauciet tēlus! Kā uzņēmāt vienu kursu, tā drosmīgi ejat līdz uzvarošajam galam!

Jokupēteris

Ar ko valdzina?
Asprātīgs vīrietis ir vislabākais līdzeklis pret sieviešu vientulības skumjām, kuras viņas sāk izjust pēc trešās vientulībā izdzertās vīna glāzes. Kad viņa smejas par jokupētera jokiem, viņa vienlaicīgi izjūt patīkamu nojausmu par labi sākušos vakaru un turpinājumu.

Kā iejusties lomā?
Plēst jokus nenozīmē nemitīgi stāstīt anekdotes. Visbiežāk anekdotes vispār nerullē. Smieklīgie stāsti iz armijas dzīves arī. Uz līdzenas vietas atrasti vārdiņi, frāzes, teicieni, dzejolīši, kas rada iespaidu, ka tikko dzimušas speciālu par godu viņai, nodrošina vislabāko efektu. Galvenais izvairīties no asprātībām, kas neskaitāmas reizes jau tiražētas. Nevajadzētu aizrauties ar pašironiju, it kā pateicīga tēmu, bet diemžēl velk uz klauna pusi. Tie sievietēm ne visai patīk. Tāpat kā viņām nepatīk, ja ironizē viņu sakarā. 

Tikai nepārspēlēt!
Nemitīgi jokus bārstošs vīrieša gabals visdrīzāk panāks, ka satiktā sieviete, ar kuru viņš pūlas iepazīties, paraustīs plecus un dosies prom. Jābūt kaut kam, kas rada kontrastu un raisa interesi.Ko darīt, lai tādu efektu panāktu. Joku plēšanas starplaikā uzlūkot pavedamo objektu ļoti nopietni un varētu pat teikt visgudri un iepauzējiet. Jo lielāks mākslinieks, jo garāka pauze. Tamlīdzīgas izdarības aizrauj elpu. Ne jau pašam. Bet viņai.

Atraisītais

Ar ko valdzina?
Sievietes vienmēr labi zina, kas darāms, ja uzmācas agresīvs tipiņš. Viņām tas jau skolā meiteņu stundās iemācīts. Toties viņas galīgi nezina, kā reaģēt, ja uzmanību pievērš neuzmācīgs, neagresīvs, patīkami atraisīts tipāžs. Viņas mulst. Mierīgs draudzīgums viņas izsit no ieņemtās lomas. Kas parasti rezultējas ar to, ka viņas savāc savas bikšeles no jauki atraisītā čaļa dzīvokļa grīdas.

Kā iejusties lomā?
Jāskatās visapkārt neizrādot īpašu interesi par sarunu. Nav jāizrāda liels entuziasms un nav sieviete jāķersta aiz pleciem un citām ekstremitātēm. Sarunai jānotiek kā draugiem, biedriem, brāļiem. Viņas piederībai attiecīgajam dzimumam nav nozīmes. Telefona numuriņu var paņemt. Tikai, lai «kaut kad uzzvanītu». It kā pie reizes var pajautāt, vai šī negribētu notīties uz kādu citu vietu, kur dod ēst. Šausmīgi griboties ēst un pie reizes varētu pabarot vēl kādu kompānijas pēc.
Kad viņa jau atrodas vecpuiša dzīvoklī, jo sabiedriskais transports vairs nekursē vai kādu citu it kā ārpus visa esošu iemeslu pēc, var piedāvāt viņai pārgulēt uz dīvāna. Pie reizes var nevērīgi izmests, ka viņai tikumībai nekas nedraud. Lai labāk nāktu miedziņš var piedāvāt paskatīties kopīgi kādu filmu. Piesēst uz dīvāna maliņas. Kad paliek «vēsāks» palīst zem viņas segas... «Āķis» ir iekš tā, »ka nekas tāds jau netiek darīts» , tāpēc viņai nav iemesla paziņot, ka ir «godīga meitene un neko tādu nedomā darīt».

Tikai nepārspīlēt!
Ja līdz vakara noslēgumam sievietei stingri iesakņojies viedoklis, ka jūs viņu uzlūkojot ar mokām valdāt vemšanas refleksu, tad ne uz kādu vecpuiša dzīvokli neies. Tik ziņkārīgas viņas nav, lai noskaidrotu ar ko viss beigsies.

Uzstājīgs romantiķis

Ar ko valdzina?
Joku plēšanai nepietiek spēka pēc sūri grūti nostrādātas dienas, bet atraisītā stiliņš nesaskan ar kvēlo dabu? Var mīt veco labo romantikas taciņu. Viņas uz šitādu āķi uzķeras kā mīļās. Lai cik nedabīgi, neīsti un lēti būtu komplimenti, sieviešu makaronu pretkarināšanas sensors nereaģēs, ja runa būs par viņu satriecošo valdzinājumu vai izcilām prāta spējām. 

Kā iejusties lomā?
Tā ir klasika – komplimenti, sajūsmas pilns skatiens, cieši klāt piebīdīts krēsls, «drīkst jūs uzcienāt ar garneļu salātiem?», «cik jums gleznaini gari pirksti!»... Jābūt baltam un pūkainā mīļumiņam-jaukumiņam. Tad jāpaņem pauzīte. Uz pusstundu jānozūd no viņas redzesloka. Pa to laiku viņa: a) pagūs secināt, ka vairs neesat tuvumā; b) iegrims pārdomās, kāpēc tā; c) sāks pārdzīvot, ka uzvilkusi džinsus, nevis svārkus, ja būtu svārki tad gan neviens nekur nebūtu nozudis... Tieši tad ir jāparādās no jauna. Pazudis un atkal atradies vīrietis kļūst īpaši vērtīgs un sieviete papūlēsies izdarīt visu, lai nekādas pazušanas vairs nenotiktu.

Tikai nepārspīlēt!
Nevajag jaukt romantisku aplidošanu ar nekaunīgu uzmākšanos. Pilināt siekalas uz viņas zeķubiksēm un karsti elst viņas ausī piecas minūtes pēc iepazīšanās dos kaut kādu efektu tikai, ja jaunkundze ir stipri ieskurbusi.

Apolons

Izredzes tēlojot Apolonu gan ir vājas. Kaut kur 0,00001%. Bet gadās, gadās.

Ar ko valdzina?
Ar visu!!!  

Kā iejusties lomā?
Labi gēni, labs frizieris, labs zobu ārsts, laba stila izjūta un uz to visu nereaģēs  tikai vājredzīga sieviete.

Tikai nepārspīlēt!
Tiešam smukulīšiem apoloniem neviena nekad nav atteikusi? Ir! Ja sieviete aptvers, ka kavalieris ir smukāks un koptāks nekā viņa pati, tad visdrīzāk aizlaidīsies vēl nesākusi sarunu apzinoties, ka nekas prātīgs nesanāks. Viņas zina, ka smukulīši, visi kā viens ir narcisi un nekaunīgi egoisti. Tāpēc jāpierāda pretējais. Kādā veidā? Pavisam droši var «netīšām» aplieties ar dzērienu. Visa glāze nav jālej sev virsū. Pietiks ar dažiem pilieniem. Jāreaģē uz traipu ar sejas izteiksi «tā gadās» un tūlīt pat uzreiz ar lielu interesi jāturpina saruna. Traips likvidēs sievietes aizdomas, ka vīrietis pārāk lielu uzmanību pievērš savai ārienei.

Vienkārši labais puisis

Ar ko valdzina?
Viņi nekad nedejo. Viņiem garšo alus, patīk sports un pasēdēt ar draugiem. Viņi valkā rūtainus kreklus un platus ērtus džinsus. Kāpēc tāda vienkāršība patīk sievietēm? Tāpēc, ka attiecīgā gadījuma nepārprotami redzams sievietes gādības un gudrības trūkums. 

Kā iejusties lomā?
Esot ar draugiem sabiedrībā, pa laikam, uzmanīgi uzlūkot izvēlēto upuri. Tā lai viņa pamana un novērtē. Pēc tam var vienkārši un sirsnīgi piedāvāt aiziet uzspēlēt biljardu. Viņa nemāk? Nekas, visu var iemācīt! Sievietēm ļoti patīk, ja kāds liels un stiprs, māca darīt kaut ko, ko dara «lielie puikas». Galvenais lai viņa pamanītu un novērtētu kontrastu. Izturēšanās ar draugiem familiāri bravurīga, piebārstīta ar rupjiem jociņiem, bet izturēšanās pret viņu maiga ar samulsuma saprātīgu piedevu. Iepriekšminētie apstākļi atmaidzina sieviešu sirdis un ļauj pieņemt lēmumu, ka vienkārši labais puisis ir vienkārši jāapbalvo.
 
Tikai nepārspīlēt!
Lai arī ārēji viss izskatās vienkārši, vienmēr jāpatur prātā, ka lielāko tiesu sievietes sevi neuzskata par «vienkārši labu meiteni» ar uzsvaru uz «vienkārši». Viņas jūtas, kā lēdijas. Un lēdijas nekad nepiedod, ja viņai pliķē pa dibenu un aicina nelauzties, piedāvā pastrebt alu un pēc tam pamīcīties.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu